Facebook Pixel Τζέιμς Μίλνερ: Μια καλά δουλεμένη μηχανή στη Λίβερπουλ
| 2019-07-15 18:50:00

Τζέιμς Μίλνερ: Μια ασταμάτητη «μηχανή»

Sportdog Team
Τζέιμς Μίλνερ: Μια ασταμάτητη «μηχανή»

Κέρδισε φέτος για τέταρτη σερί σεζόν τα τεστ αντοχής.

Τζέιμς Μίλνερ: Μια καλά δουλεμένη μηχανή στη Λίβερπουλ

Ο Τζέιμς Μίλνερ κέρδισε για τέταρτη σερί χρονιά τα τεστ αντοχής στην προετοιμασία της Λίβερπουλ, στα δυο φιλικά με Τρανμίρ και Μπράντφορντ έχει δείξει τρομερά φορτσάτος και απέδειξε για ακόμα μία φορά πως τα χρόνια που κουβαλάει στην πλάτη του δεν παίζουν κανένα ρόλο για εκείνον.

Το καλοκαίρι του 2015 ο Μίλνερ καταφθάνει στο Άνφιλντ με ελεύθερη μεταγραφή από την Μάντσεστερ Σίτι. Με τους «πολίτες» κέρδισε δύο πρωταθλήματα και σε ηλικία μόλις 29 ετών πολλοί τον είχαν ξεγραμμένο. Ακόμα και ίδια η διοίκηση της Σίτι και ο έμπειρος τεχνικός διευθυντής της ομάδας Τσίκι Μπεγκιριστάιν, πίστεψαν πως ο Μίλνερ δεν είχε κάτι άλλο να δώσει στον σύλλογο.

Με τους «κόκκινους», πλέον, ο Μίλνερ έχει συμπληρώσει 127 εμφανίσεις σημειώνοντας 17 γκολ αλλά το πιο σημαντικό είναι πως έχει έναν μέσο όρο 44 παιχνιδιών ανά σεζόν και το 85% των αγώνων του είναι 90λεπτα.

Επιπλέον, ο 33χρονος μέσος κέρδισε φέτος για τέταρτη σερί σεζόν τα τεστ αντοχής αποδεικνύοντας πως τα χρόνια δεν τον έχουν επηρεάσει.

Ο Μίλνερ είναι μια κανονική, καλά δουλεμένη «μηχανή» και προσφέρει τις υπηρεσίες του οπουδήποτε του ζητηθεί. Σαν κεντρικός μέσος, σαν δεξιός εξτρέμ ή σαν αριστερός μπακ. Δεν είναι τυχαίο που παρά την έλευση των Φαμπίνιο και Κειτά, ο αντί-σταρ Μίλνερ δεν βγήκε ποτέ από τα σχέδια του Κλοπ, ο οποίος τον θεωρεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ομάδας. Μεε τις εμφανίσεις που κάνει στην φετινή προετοιμασία των «κόκκινων» φαίνεται πως ο διεθνής Άγγλος θα παραμείνει απαραίτητος στα πλάνα του Κλοπ. Στην χθεσινή φιλική νίκη της Λίβερπουλ επί της Μπράντφορντ πέτυχε δύο γκολ και έδειξε στον Γερμανό τεχνικό πιο «πεινασμένος» από ποτέ. Η περσινή κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ είναι το μόνο τρόπαιο που έχει πάρει ο Μίλνερ με την Λίβερπουλ και δείχνει σε κάθε ευκαιρία πως δεν θα είναι και το τελευταίο.

ΠΗΓΗ: england365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags