Facebook Pixel ΑΕΚ: Απίστευτη απόφαση Μελισσανίδη - "Έφαγε" και τον Λιβάγια - Σήμερα το "μπαμ"
| 2019-07-16 12:15:00

Τα... τίναξε όλα στον αέρα ο Τίγρης - Απίστευτη απόφαση - "Έφαγε" και Λιβάγια - Σήμερα το "μπαμ"!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τα... τίναξε όλα στον αέρα ο Τίγρης - Απίστευτη απόφαση - "Έφαγε" και Λιβάγια - Σήμερα το "μπαμ"!

Δεν το έχει ξανακάνει και... ανάβει φωτιές. Είναι θέμα ωρών.

Εδώ και μέρες είναι σαφές πως μετράμε αντίστροφα στην ολοκλήρωση της σπουδαίας μεταγραφής του Νέλσον Ολιβέιρα στην ΑΕΚ. Η συμφωνία των δύο πλευρών είναι -μέρες τώρα- δεδομένη και ακολούθησε αυτή της Ένωσης με τη Νόριτς για τον Πορτογάλο επιθετικό, ο οποίος όπως τονίζεται σε σημερινά δημοσιεύματα αναμένεται το αργότερο ως την Παρασκευή στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρώσει με τις υπογραφές του το deal.

Ξεκάθαρα πρόκειται για μια πολύ σημαντική επένδυση εκ μέρους της Ένωσης. Κόντρα ακόμη και στις προ μηνών τοποθετήσεις Μελισσανίδη, στο γεύμα που είχε  παραθέσει σε δημοσιογράφους με τις οποίες ξεκαθάριζε πως δεν πρόκειται να κάνει μεταγραφή, η οποία θα διατάραζε το κλίμα (και την μισθολογική ιεραρχία) στα αποδυτήρια.

Η συγκεκριμένη όμως προφανώς... ξεφεύγει από το πλαίσιο, αφού στο διετές (σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες) συμβόλαιο που θα υπογράψει ο 28χρονος φουνταριστός προβλέπονται συνολικές απολαβές, που χωρίς τα μπόνους, θα προσεγγίζουν τα 2,5 εκατ. ευρώ.

Αν αναλογιστεί κανείς πως ο αμέσως επόμενος καλύτερα αμειβόμενος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είναι ο Μάρκο Λιβάγια, ο οποίος εισπράττει 750.000 ευρώ ετησίως, είναι προφανής η διαφορά και ακόμη προφανέστερη η επιθυμία πλέον των ιθυνόντων των "κιτρινόμαυρων" να ανεβάσουν τον πήχη.

Κάτι που γίνεται και για τον έτερο, βασικό, στόχο της ομάδας του Μιγκέλ Καρντόσο, τον Ντανιέλε Βέρντε. Εκεί, είχαμε χθες το βράδυ την ενημέρωση από την Ιταλία πως μετά το (νέο) ραντεβού που έκαναν οι εκπρόσωποι του 24χρονου εξτρέμ με τη Ρόμα, η... νότα που πήραν από τους "τζιαλορόσι" ήταν σαφής και ξεκάθαρη και συνίσταται στο πολύ απλό και σαφές: "βρείτε τα με την ΑΕΚ".

Αυτό ακριβώς, η συμφωνία δηλαδή με τους Ρωμαίους, ήταν και είναι ο μεγάλος σύμμαχος της Ενωσης προκειμένου να ξεπεραστούν τα εμπόδια που προέκυψαν στην αγορά του Βέρντε και με αυτό το... χαρτί στο χέρι, περιμένουν οι "κιτρινόμαυροι" να ακούσουν τα… ευχάριστα από τους μάνατζερ του παίκτη, εντός της ημέρας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags