Facebook Pixel Ολυμπιακός: Δεν υπάρχει αυτό που "ψήνεται" στον Ολυμπιακό - Θα "παραμιλαει" η Ευρώπη για το τρελό deal!
| 2019-07-16 18:35:00

Δεν υπάρχει αυτό που "ψήνεται" στον Ολυμπιακό - Θα "παραμιλαει" η Ευρώπη για το τρελό deal!

του Παναγιώτη Νικολάου
Δεν υπάρχει αυτό που "ψήνεται" στον Ολυμπιακό - Θα "παραμιλαει" η Ευρώπη για το τρελό deal!

Μόνο στο λιμάνι τέτοιες μεταγραφές. Ποιον αφορά και με πόσα;

Ολυμπιακός: Είναι στη βιτρίνα του Ολυμπιακού εδώ και πολύ καιρό. Τόσο που θεωρείται δεδομένο πως η πώληση του επικείται. Μπορεί η παρουσία του στο Κόπα Αφρικα να μην… βοήθησε, αφού o Παπέ Σισέ δεν έχει αγωνιστεί ούτε δευτερόλεπτο με τη Σενεγάλη στα γήπεδα της Αφρικής, ωστόσο όντας σε μια ομάδα που την Παρασκευή παίζει τελικό (κόντρα στην Αλγερία) και έχοντας  μπροστά του… κατειλημμένες τις θέσεις των κεντρικών αμυντικών (η μία από τον Καλιντού Κουλιμπαλ…), δεν το λες και έκπληξη.

Και σίγουρα, δεν μείωσε το ενδιαφέρον που υπάρχει για τον διεθνή Σενεγαλέζο. Απλώς, όπως έχουμε και στο παρελθόν επισημάνει, δεν εκτόξευσε την τιμή του, ή έστω, δεν βοήθησε στο να δικαιολογηθούν οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού για την παραχώρηση του, αφού ως γνωστόν, οι «ερυθρόλευκοι» δεν ακούνε, δεν συγκινούνται, δεν κάθονται στο τραπέζι με οτιδήποτε λιγότερο από τα 15 εκατ. ευρώ.

Η χτεσινή – από Αγγλία – πληροφορία ότι δηλαδή η Αρσεναλ έχει στο στόχαστρο της τον 24χρονο κεντρικό αμυντικό και πως προετοιμάζει πρόταση ύψους 11 εκατ. ευρώ,  έχει διττό νόημα. Πρώτον, είναι ενδεικτική των ομάδων που ενδιαφέρονται για τον Σισέ. Δεύτερον, ίσως να φανερώνει μια αλλαγή στην τιμολόγηση του Αφρικανού. Είναι δεδομένο – και στον Ολυμπιακό το γνωρίζουν – πως υπάρχουν αρκετές ομάδες, ειδικά στην Αγγλία, στις οποίες αρέσει ο Σισέ. Οι οποίες, θα έμπαιναν στη διαδικασία να κινηθούν για την απόκτηση του, αλλά γνωρίζουν πως δεν θα υπήρχε καμία απολύτως βάση συζήτησης με τους «ερυθρόλευκους», εξαιτίας των αξιώσεων τους για τον Σισέ.

Κοινώς, ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Σενεγαλέζο υπάρχουν πολλές.  Ομάδες που να προσφέρουν τα +15 εκατ. ευρώ που θέλει ο Ολυμπιακός, δεν έχουν – μέχρι στιγμής τουλάχιστον – εμφανιστεί. Αν λοιπόν το χτεσινό δημοσίευμα από την Αγγλία δίνει την… τάση, τον μέσο όρο της διάθεσης για προσφοράς των «μνηστήρων» του Σισέ, τότε είναι προφανές πως – ειδικά από την στιγμή που έχει αποφασιστεί (;) η πώληση του Σισέ, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να «προσαρμοστεί» στις απαιτήσεις της αγοράς, να ξεκινήσει τις κουβέντες, να στείλει μήνυμα στην αγορά πως συζητάει για κάτι λιγότερο από τα 15 προκειμένου με το ενδιαφέρον που θα προσελκυθεί να πετύχει και τον λεγόμενο bidding war, τον πόλεμο δηλαδή προσφορών που θα αυξήσουν – έτσι κι αλλιώς – το αντίτιμο.

Ανεξαρτήτως λοιπόν αν όντως η Αρσεναλ ενδιαφέρεται ή όχι για τον Σισέ, αυτό είναι κάτι που πρέπει να κρατήσουμε, έστω ως πιθανότητα. Πως δηλαδή ο Ολυμπιακός στέλνει μηνύματα πως συζητάει σε χαμηλότερα ποσά για τον Αφρικανό προκειμένου να προσελκύσει τις (αρκετές) ομάδες που δεδομένα ενδιαφέρονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκάει πώληση στο λιμάνι - Είναι Έλληνας και βασικός - Πάνω από 5 "μύρια" - Θα... τρελαθεί ο Μαρτίνς

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags