Facebook Pixel Ολυμπιακός – Νότιγχαμ Φόρεστ: 3-0 (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-07-16 23:23:00

Πανέτοιμος για... Champions League ο Ολυμπιακός – Τριάρα με σούπερ με εμφάνιση (ΒΙΝΤΕΟ)

του Βαγγέλη Καράμαλη
Πανέτοιμος για... Champions League ο Ολυμπιακός – Τριάρα με σούπερ με εμφάνιση (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι δοκιμές του Μαρτίνς και ποιοι ξεχώρισαν.

Ολυμπιακός – Νότιγχαμ Φόρεστ: Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τα φιλικά προετοιμασίας ο Ολυμπιακός, καθώς στην πρόβα τζενεράλε κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ στο Γ. Καραϊσκάκης πανηγύρισε τη νίκη με 3-0.

Οι Πειραιώτες που πέτυχαν και τα τρία γκολ μέχρι το 32’ (ένα ο Μασούρας, δύο ο Γκερέρο) έδειξαν πως βρίσκονται σε καλή κατάσταση και ότι είναι πανέτοιμοι για τα ματς με την Πλζεν για τα προκριματικά του Champions League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε φανέλα βασικού στον Γκερέρο και χρησιμοποίησε ως αλλαγή στην κορυφή της επίθεσης τον Ελ Αραμπί, ενώ για την άμυνα εμπιστεύτηκε τους Παπαδόπουλο και Σεμέδο που τα πήγαν πολύ καλά.

«Φωτιά» στην επίθεση Μασούρας-Γκερέρο, άμυνα με Αβραάμ-Σεμέδο

Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκίνησε το παιχνίδι με την ενδεκάδα που θα δούμε πιθανότατα και στο πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς και συγκεκριμένα με τον Σα κάτω από τα δοκάρια, στην άνμυνα τους Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Παπαδόπουλο και Τσιμίκα και στα χαφ τους Γκιγέρμε – Μπουχαλάκη. Στα άκρα ξεκίνησαν οι Ποντένσε – Μασούρας, στην κορυφή ο Γκερέρο και πίσω του σε ρόλο... Φορτούνη ο Βαλμπουενά.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι Πειραιώτες μπήκαν... φουριόζοι και μόλις στο 3’ μετά από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά ασίστ του Γκερέρο ο Μασούρας έκανε το 1-0 με πολύ ωραίο σουτ, ενώ στο 7’ πάλι μετά από κόρνερ ο Σεμέδο πήρε την κεφαλιά, ο Μούριτς δεν μπόρεσε να μπλοκάρει και ο Γκερέρο από κοντά έγραψε το 2-0.

Παρά τα δύο γρήγορα γκολ οι «Ερυθρόλευκοι» συνέχισαν να πιέζουν, κυκλοφορούσαν ωραία την μπάλα και έτρεχαν σε όλο το μήκος του γηπέδου, ενώ στο 32’ ήρθε και το τρίτο γκολ. Ξανά μετά από κόρνερ και φάση διαρκείας, ο Μούριτς δεν μπλόκαρε το σουτ του Μασούρα και ο Γκερέρο με δυνατό σουτ έγραψε το 3-0! Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, το οποίο θα μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερο, καθώς στο 40’ ο Μασούρας μετά από γύρισμα του Βαλμπουενά... κατάφερε να μη σκοράρει από τη μικρή περιοχή ολομόναχος, ενώ στο 43’ ο πορτιέρε των Άγγλων απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Βαλμπουενά.

Πολλές αλλαγές και Ελ Αραμπί

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε πολύ, ο Ολυμπιακός έκανε ελάχιστες φάσεις, ενώ η Νότιγχαμ όσες φορές έψαξε το γκολ βρήκε απέναντί της τον εξαιρετικό Σα. Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε πολλές αλλαγές και έδωσε χρόνο συμμετοχής και στον Ελ Αραμπί, ο οποίος έπαιξε ένα 20λεπτο και έδειξε καλά στοιχεία στην κορυφή.

Από εκεί και πέρα, εντύπωση προκάλεσε η είσοδος του Καμαρά στο ματς αντί του Μπουχαλάκη στο 46’, καθώς μόλις επέστρεψε από το Κόπα Άφρικα, ενώ από εκεί και πέρα στο ματς μπήκαν και οι Μπρούνο, Τοροσίδης, Μπα, Ντουρμισάι και Ανδρούτσος.


Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags