Facebook Pixel Βαγγέλης Μαρινάκης - Νότιγχαμ Φόρεστ: "Γι' αυτό πήρα τη Νότιγχαμ - Έχω πετύχει παντού - Τα αλλάζουμε όλα, έρχονται μεταγραφές"
| 2019-07-17 22:43:00

Μαρινάκης: "Γι' αυτό πήρα τη Νότιγχαμ - Έχω πετύχει παντού - Τα αλλάζουμε όλα, έρχονται μεταγραφές"

Sportdog Team
Μαρινάκης: "Γι' αυτό πήρα τη Νότιγχαμ - Έχω πετύχει παντού - Τα αλλάζουμε όλα, έρχονται μεταγραφές"

Αποκαλυπτική συνέντευξη από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Βαγγέλης Μαρινάκης - Νότιγχαμ Φόρεστ: Αποκλειστική συνέντευξη στο BBC Nottingham Sport παραχώρησε ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ και του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο ισχυρός άνδρας των δύο συλλόγων μίλησε για το όραμά του στον ιστορικό βρετανικό σύλλογο, τις αλλαγές που θέλει να κάνει, τον νέο προπονητή, Σαμπρί Λαμουσί και το γιατί ασχολήθηκε αρχικά με τη συγκεκριμένη ομάδα.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Βαγγέλης Μαρινάκης:

«Ο λόγος για τον οποίο ασχοληθήκαμε με αυτό το πρότζεκτ της Νότιγχαμ Φόρεστ είναι γιατί πιστεύουμε στην παράδοση και γιατί πιστεύουμε ότι η συγκεκριμένη ομάδα έχει πολύ μεγάλη δυναμική», ανέφερε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος στο πώς θα πετύχει τους στόχους της η Φόρεστ: «Πρέπει να βελτιώσουμε την ομάδα βήμα-βήμα. Να βελτιώσουμε τις εγκαταστάσεις, να φτιάξουμε το γήπεδο που είναι ένα πολύ σημαντικό πρότζεκτ. Έπειτα, πρέπει να βελτιώσουμε το προπονητικό κέντρο και φυσικά μετά να βελτιώσουμε την ομάδα, ώστε να φτάσει εκεί που ανήκουμε. Ο ουρανός είναι το όριό μας. Ό,τι έχω κάνει στη ζωή μου, δεν ήταν εύκολο. Όμως μέχρι τώρα έχω πετύχει, είτε μιλάμε για ποδόσφαιρο είτε για επιχειρήσεις, οπότε γιατί να μην το κάνω και στη Νότιγχαμ Φόρεστ;»

Εν συνεχεία, ο διοικητικός ηγέτης της Φόρεστ απάντησε σε ερώτηση για τις πολλές αλλαγές προπονητών και τον ερχομό του Σαμπρί Λαμουσί: «Η σταθερότητα σίγουρα είναι πολύ σημαντική για μια ομάδα. Όμως είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για την ομάδα μας. Αν αυτό σημαίνει να κάνουμε αλλαγές, θα το κάνουμε. Θέλουμε έναν προπονητή που θα κάνει πιο δυνατή την ομάδα μας. Δεν πρέπει να μένουμε ικανοποιημένοι με λίγα πράγματα και να λέμε ότι ''δεν πειράζει, θα πάμε καλύτερα στο επόμενο ματς''. Όχι, πρέπει να παίξουμε καλύτερα σήμερα και πρέπει να νικήσουμε. Αυτό θέλω να αλλάξω στην ομάδα. Θέλω να αλλάξω τη νοοτροπία όλων, της ομάδας, των παικτών, των προπονητών, των οπαδών».

Τέλος, ερωτηθείς για το αν ο Λαμουσί απολυθεί ξανά αν η ομάδα δεν ανέβει κατηγορία, έκανε... ντρίμπλα, τονίζοντας: «Στόχος μας είναι η άνοδος στην Premier League. Στόχος μας είναι να έχουμε μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί εκεί. Δεν είναι εύκολο και δεν θέλω να υπόσχομαι πράγματα. Θέλω απλά να πετυχαίνω τους στόχους μου. Πρέπει να αποκτήσουμε καλούς παίκτες που θα γεμίσουν τα κενά που έχουμε και είμαι σίγουρος πως μπορούμε να το κάνουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags