Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: "Φέρνει" αντι-Φορτούνη, "βράχο" στο Τριφύλλι και κόουτς στην Εθνική!
| 2019-07-18 09:51:00

Απίστευτα πράγματα: "Φέρνει" τον αντι-Φορτούνη, "βράχο" στον ΠΑΟ και... προπονητή στην Εθνική!

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίστευτα πράγματα: "Φέρνει" τον αντι-Φορτούνη, "βράχο" στον ΠΑΟ και... προπονητή στην Εθνική!

Παίζει χοντρό παιχνίδι. Ποιος τα "κανονίζει" όλα; Τρελό παρασκήνιο.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η αφορμή δίνεται από τη δημοσιοποίηση του ονόματος του Μανουέλ Φερνάντες, του Πορτογάλου μέσου, ο οποίος σε σημερινά δημοσιεύματα παρουσιάζεται ως υποψήφιος μεταγραφικός στόχος των Πειραιωτών.

Ο πολύπειρος, στα 33 του, αλλοτινός διεθνής χαφ, έμεινε ελεύθερος από τη Λοκομοτίβ Μόσχας ύστερα από πέντε χρόνια θητείας στον ρωσικό σύλλογο και φέρεται να έχει προταθεί στους "ερυθρόλευκους".

Παρότι δεν είναι ακριβώς αυτό που αναζητά ο Ολυμπιακός για το κέντρο του, ειδικά μετά τον τραυματισμό του Κώστα Φορτούνη, το αξιοσημείωτο της εν λόγω ιστορίας και παράλληλα ενδεικτικό για το πώς μπορεί να σχετίζονται διάφορα σενάρια, φαινομενικά άσχετα μεταξύ τους, δείχνει τους τρόπους που ορισμένα ονόματα φτάνουν στα media.

Ο Μανουέλ Φερνάντες λοιπόν φέρεται να εκπροσωπείται από τον Σέρζιο Λέιτε, Πορτογάλο ατζέντη, πελάτες του οποίου κατακλύζουν τα media τις τελευταίες μέρες.

Πελάτης του βλέπετε είναι ο Ζοάο Νούνιες, ο Πορτογάλος στόπερ, με τον οποίο φέρεται να βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές ο Παναθηναϊκός, με τη φημολογία μάλιστα των προηγούμενων ημερών να θέλει ποδοσφαιριστή και ατζέντη να βρίσκονται στην Αθήνα.

Εκτός από τον Νούνιες, ο Λέιτε εκπροσωπεί και τον Πορτογάλο προπονητή, Ντομίνγκος Πασιένσια, ο οποίος γράφτηκε πως έχει δεχτεί κρούση από την ΕΠΟ προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής.

Κάτι που δεν ισχύει (τουλάχιστον σε επίπεδο κρούσης), ωστόσο το γεγονός πως τις τελευταίες τρεις-τέσσερις μέρες, τρεις διαφορετικοί πελάτες ενός συγκεκριμένου ατζέντη,  εμφανίζονται στα media, "απασχολώντας" διαφορετικές ομάδες και καταστάσεις, δεν μοιάζει σε καμία περίπτωση και τόσο τυχαίο και σίγουρα καθόλου "αθώο".

Μέρος της δουλειάς των ατζέντηδων, έτσι κι αλλιώς, η επικοινωνιακή διαχείριση και όπως φαίνεται, ο Λέιτε έχει βρει τον τρόπο και τα "παραθυράκια" να την αξιοποιεί στο έπακρο και να προωθεί τη δουλειά και τους (φερόμενους έστω) πελάτες του στα μέρη μας…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δεν υπάρχει: Η μεταφράστρια του Ολυμπιακού στην παραλία χωρίς τα ρούχα - Αντέχεις; (ΦΩΤΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags