Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Φίλιπ Μπράνταριτς: Μία ανάσα από το "πολυεργαλείο", έκανε 15 εκατ. - "Κλείνει" και μπακ
| 2019-07-18 13:55:00

Τρελή "βόμβα" Σαββίδη - Μία ανάσα από "πολυεργαλείο", έκανε 15 εκατομμύρια - "Κλείνει" και μπακάρα!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τρελή "βόμβα" Σαββίδη - Μία ανάσα από "πολυεργαλείο", έκανε 15 εκατομμύρια - "Κλείνει" και μπακάρα!

Παίζει παντού, είναι θηρίο. "Μπαμ" στα άκρα. Φοβερές εξελίξεις.

Οι ανατροπές στη μεταγραφική καθημερινότητα του ΠΑΟΚ, συνεχίζονται. Εκεί που κόντευε να... γκρεμιστεί τις τελευταίες μέρες η Θεσσαλονίκη από τη φημολογία πως οι πρωταθλητές κλείνουν από ώρα σε ώρα αριστερό μπακ, παρουσιάστηκε από χθες το βράδυ ως πολύ προχωρημένο το θέμα του κεντρικού μέσου που αναζητά ο Αμπέλ Φερέιρα.

Και το όνομά του; Φίλιπ Μπράνταριτς. Ο διεθνής Κροάτης, μετακόμισε πέρυσι στην Κάλιαρι έναντι 5 εκατ. ευρώ ύστερα από μια πολύ επιτυχημένη παρουσία στη Ριέκα, είχε συνεπέστατη παρουσία στην ομάδα της Σαρδηνίας στο καμπιονάτο, ωστόσο όπως φαίνεται οι άνθρωποι του Δικεφάλου έχουν βρει την… άκρη τους και πλέον αγγίζουν τον 27χρονο πολυσύνθετο άσο.

Πολυσύνθετος γιατί μπορεί να καλύψει όλο το μήκος του γηπέδου από την άμυνα ως το κέντρο, αναλαμβάνοντας ρόλους από το "6" -που θέλει ο Φερέιρα- ως και το "8", έχει το απαιτούμενο ύψος (1,87), προϋπόθεση που είναι βασική στον σχεδιασμό για τη συγκεκριμένη θέση του Πορτογάλου τεχνικού, είναι αρκούντως δυναμικός και -το κυριότερο- με ανεπτυγμένη τεχνική που επιτρέπει το build up που θέλει ο νιόφερτος προπονητής των νταμπλούχων.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν κυκλοφορήσει από χθες, ο ΠΑΟΚ έχει έρθει σε συμφωνία με τον Φίλιπ Μπράνταριτς και προσπαθεί πλέον να ρίξει τις απαιτήσεις της Κάλιαρι, η οποία σε προ μηνός κρούση για τον Κροάτη είχε ζητήσει 15 εκατ. ευρώ.

Πλέον, το συγκεκριμένο ποσό δεν είναι -φυσικά- στο τραπέζι, με τους επιτελείς του Δικεφάλου να επιδιώκουν να αξιοποιήσουν τη συμφωνία που έχουν με τον παίκτη για να κάμψουν τις αντιστάσεις των Σαρδηνών.

Κάτι που εκτιμάται πως είτε με τον έναν τρόπο (αγορά δηλαδή πάνω κάτω στο ποσό που δαπάνησε πέρυσι η Κάλιαρι) είτε με τον άλλο (δανεισμός με υποχρεωτική option για το επόμενο καλοκαίρι, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί το στάτους της ελληνικής ομάδας αναφορικά με το Financial Fair Play), θα διευθετηθεί και ο παίκτης θα φορέσει τα ασπρόμαυρα, την ώρα που εντείνονται -σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog- οι επαφές του Δικεφάλου για να κλείσει (αν δεν έχει κλείσει ήδη…) και το θέμα της απόκτησης του αριστερού μπακ που κυνηγάει η ΠΑΕ.

Ήδη, άλλωστε, έχει διαρρεύσει ότι οι "ασπρόμαυροι" εξετάζουν πολύ σοβαρά την περίπτωση του Φάμπιο Κοεντράο, ενός μπακ με μεγάλη καριέρα και δεδομένη ποιότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αποκάλυψη-βόμβα για ΠΑΟΚ - Του "κλέβουν" κορυφαίο όνομα - Θα κάνει τέτοιο "χουνέρι" στον Σαββίδη;

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags