Facebook Pixel Τα δεδομένα για Κοεντράο και ΠΑΟΚ
| 2019-07-18 19:00:00

Αυτόν "τρώει" ο Φερέιρα - Ζήτησε "μπαμ" στη θέση του - Deal με 700.000 - Toν "φέρνει" ο Βιεϊρίνια!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Αυτόν "τρώει" ο Φερέιρα - Ζήτησε "μπαμ" στη θέση του - Deal με 700.000 - Toν "φέρνει" ο Βιεϊρίνια!

Δεν πιστεύει Έλληνα άσο. "Καθαρίζει" ο Ιβάν. Θα καθίσει πάγκο;

Εδώ και δύο μέρες σας έχουμε προϊδεάσει μέσω σχετικών ρεπορτάζ του sportdog για την ολοένα και αυξανόμενη φημολογία πως στον ΠΑΟΚ βρίσκονται πολύ κοντά, πάρα πολύ κοντά στο να κλείσουν την «τρύπα» που υπάρχει στα αριστερά της αμυντικής τους γραμμής.

Μετά τον τραυματισμό του Βιεϊρίνια, το αρχικό πλάνο ήταν να δοθεί η ευκαιρία στον Γιαννούλη και να γίνονταν απλώς μια συμπληρωματική κίνηση που θα κάλυπτε τη δυάδα των αριστερών μπακ. Από την στιγμή όμως που ανέλαβε τα ηνία ο Αμπέλ Φερέιρα ζήτησε μετ’ επιτάσεως έναν σαφώς εμπειρότερο του Ελληνα διεθνή, παίκτη, ο οποίος και θα υπερκάλυπτε τις απαιτήσεις του Πορτογάλου προπονητή βάσει του τρόπου σκέψης και της φιλοσοφίας που έχει για το παιχνίδι που θέλει να εφαρμόσει στον ΠΑΟΚ.

Και αυτός, σύμφωνα με σημερινές διαρροές από την Τούμπα, δεν είναι άλλος από τον περίφημο, Φάμπιο Κοεντράο. Ο 31χρονος Πορτογάλος αριστερός μπακ έμεινε ελεύθερος από τη Ρίο Αβε, με τη φανέλα της οποίας έκανε μια πολύ καλή σεζόν πέρυσι (παίζοντας πάντως συνήθως στο κέντρο, ως εσωτερικός χαφ) και έχοντας συμπληρώσει πλέον δυο διαδοχικές γεμάτες χρονιές, αναζητά στα 31 του, την επιστροφή του σε ομάδα πρωταθλητισμού.

Ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θέλει να πάει σε μια από τις τρεις «μεγάλες» της Πορτογαλίας (έτσι κι αλλιώς από καμία δεν υπήρχε ενδιαφέρον), οπότε η εκ νέου φυγή από την πατρίδα του μοιάζει μονόδρομος. Ο ΠΑΟΚ δεδομένα βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές μαζί του, οι απαιτήσεις του (περίπου 700.000 ευρώ) δεν αποτελούν πρόβλημα, αυτό που θέλουν οι επιτελείς του «δικεφάλου» να ξεκαθαρίσουν προτού προχωρήσουν σε συμφωνία με τον Κοεντράο (μακράν η καλύτερη πρόταση που έχει στα χέρια του είναι αυτή των πρωταθλητών) είναι η… διάθεση του και η προσαρμοστικότητα του στις απαιτήσεις του συνόλου όταν με το καλό επιστρέψει στα γήπεδα και ο Βιεϊρίνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη-βόμβα για ΠΑΟΚ - Του "κλέβουν" κορυφαίο όνομα - Θα κάνει τέτοιο "χουνέρι" στον Σαββίδη;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags