Facebook Pixel Ολυμπιακός: Το απίστευτο deal που «ψήνουν» στον Ολυμπιακό ύψους 10 εκατ. ευρώ – Θα... παραμιλάει το Λιμάνι!
| 2019-07-19 18:44:00

Το απίστευτο deal που «ψήνουν» στον Ολυμπιακό ύψους 10 εκατ. ευρώ – Θα... παραμιλάει το Λιμάνι!

του Παναγιώτη Νικολάου
Το απίστευτο deal που «ψήνουν» στον Ολυμπιακό ύψους 10 εκατ. ευρώ – Θα... παραμιλάει το Λιμάνι!

Τα νούμερα ξεφεύγουν από την ελληνική πραγματικότητα.

Ολυμπιακός: Κανόνες στη μεταγραφική περίοδο, δεν υπάρχουν. Αυτό που ισχύει στην πολιτική, πως πολλά λέγονται, αλλά δεν γίνονται και πως αυτά που γίνονται, δεν λέγονται, ισχύει στο ακέραιο και πιθανότατα στο… πολλαπλάσιο. Τρανό παράδειγμα, η σημερινή ιστορία που φιλοξενήθηκε στα ιταλικά media και ήθελε τον μάνατζερ του Γιασίν Μεριά, Μίκι Μπαραουί να δηλώνει πως ο Τυνήσιος άσος του Ολυμπιακού βρίσκεται προ των υπογραφών στη Νάπολι, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν δεχτεί μάλιστα προσφορά των «παρτενοπέι» ύψους 4 εκατ. ευρώ.

Το ψέμα, ως γνωστό, έχει κοντά ποδάρια. Και ακόμη και αν στο παζάρι, πολλές φορές, τα μανατζερικά δικαιώματα και οι προωθήσεις παικτών μπλέκουν (με συνεργασίες, εξουσιοδοτήσεις κτλ), είναι κατ’ αρχάς σαφές πως ο διεθνής στόπερ δεν έχει την παραμικρή σχέση με τον εν λόγω μάνατζερ. Δεν τον εκπροσωπεί, δεν συνεργάζεται ούτε με την εταιρεία που όντως την εκπροσωπεί (την βραζιλινκη Elenko), αλλά ούτε έχει και κάποια σχέση με τον Πιερ Ισά, ο οποίος ήταν ο καταλύτης της περυσινής του αγοράς από τον Ολυμπιακό.

Επιπρόσθετα, και αυτό ξεκαθαρίζεται και από τους «ερυθρόλευκους», δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση ο σύλλογος να δέχονταν πρόταση για τον Μεριά ύψους 4 εκατ. ευρώ. Ο Τυνήσιος προέρχεται από ένα πολύ καλό δεύτερο μισό στην περυσινή σεζόν, έκανε ένα εντυπωσιακό Κύπελλο Εθνών Αφρικής με την Τυνησία, η οποία έφτασε την τετράδα, δεδομένα έχει αυξήσει τις μετοχές του στο διεθνές ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, ο Ολυμπιακός γνωρίζει πως υπάρχουν μνηστήρες γι’ αυτόν, ωστόσο τις απαιτήσεις του σε περίπτωση που αυτό το ενδιαφέρον μετουσιωθεί σε προτάσεις, δεν τις ρίχνει κάτω από τα 10 εκατ. ευρώ.

Ποσό που στο λιμάνι θεωρούν – πλέον – απολύτως εφικτό για τον Μεριά, ο οποίος υπενθυμίζουμε πως πέρυσι αποκτήθηκε έναντι 1,8 εκατ. ευρώ, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας που εκπνέει το 2022, με την πρώην ομάδα του – σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Τυνησία –, την Σφαξιέν, να διατηρεί και ένα ποσοστό μεταπώλησης, ποσοστό που όμως ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό. 

Όπως και να ‘χει, το συμπέρασμα από αυτήν την ιστορία είναι πως δεν υφίσταται, δεν έχει την παραμικρή βάση, είναι όμως ενδεικτικό του τι… έρχεται για τον Γιασίν Μεριά.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Συνάντηση με Σάντος για την Εθνική! - Θέλει 5 εκατ. ο Ολυμπιακός - Ντόμινο Φαλκάο με Μήτρογλου»

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags