Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Θα αγαπήσουν για τη μαχητικότητά του τον Κοεντράο
| 2019-07-19 19:45:00

Αποκάλυψη για Κοεντράο - Γι’αυτό θα τον αγαπήσουν οι ΠΑΟΚτσήδες

Sportdog Team
Αποκάλυψη για Κοεντράο - Γι’αυτό θα τον αγαπήσουν οι ΠΑΟΚτσήδες

Ατακάρες για τη μεταγραφή του Δικεφάλου.

ΠΑΟΚ: Θα αγαπήσουν για τη μαχητικότητά του τον Κοεντράο

Με τα καλύτερα λόγια για τον Φάμπιο Κοεντράο μίλησε στο Metropolis 95.5ο Μιγκέλ Κορέιρα.

Ο Πορτογάλος αθλητικός ρεπόρτερ τόνισε ότι ο συμπατριώτης του θα είναι μια πολύ καλή κίνηση για τον Δικέφαλο, τον οποίο θα βοηθήσει πολύ με την εμπειρία και τις παραστάσεις του από το υψηλότερο επίπεδο.

Πρόσθεσε δε ότι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα τον αγαπήσουν για την μαχητικότητά του σε όλη τη διάρκεια των αγώνων.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Φάμπιο Κοεντράο: «Είναι μεγάλος παίκτης, τον γνωρίζει πάρα πολύ καλά και ο Αμπέλ Φερέιρα. Αν πάει στην Ελλάδα, θα είναι η τέταρτη φορά που θα παίξει στο εξωτερικό. Εχει παίξει για χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης, είχε μπροστά του βέβαια τον Μαρσέλο, αλλά έπαιξε σε πολλά παιχνίδια. Πιστεύω ότι θα βοηθήσει πάρα πολύ τον ΠΑΟΚ. Πέρσι ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες της Ρίο Αβε, έχει μεγάλη πείρα. Εχει παίξει στο Champions League και με τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, γνωρίζει τα πάντα στο ποδόσφαιρο και είναι πολύ καλή μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ».

Για την παρουσία πολλών Πορτογάλων στον ΠΑΟΚ που θα τον βοηθήσουν να προσαρμοστεί: «Ο Κοεντράο έχει μεγάλη πείρα και θα είναι πολύ εύκολο για αυτόν να καταλάβει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Σε λίγες μέρες θα είναι έτοιμος να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ».

Για το αν έχει κάποιο αρνητικό στοιχείο ο Κοεντράο: «Είναι ένας παίκτης που τα δίνει όλα στα 90 λεπτά. Κάποιες φορές είναι πολύ νευρικός αλλά πλέον είναι μεγάλος και καταλαβαίνει ότι αυτό είναι κακό για την ομάδα. Αλλά οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα τον αγαπήσουν γιατί τρέχει ασταμάτητα και δεν θέλει να χάνει ούτε μία μπάλα».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags