Facebook Pixel Πόρτο για Πασχαλάκη, ζητούν 8 εκατ. στον Δικέφαλο του Βορρά!
| 2019-07-20 13:00:00

Απίστευτη «καραμπόλα» και… εμπλοκή ΠΑΟΚ σε deal της Παρί – Πληρώνουν ρήτρα 8 εκατομμύρια!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Απίστευτη «καραμπόλα» και… εμπλοκή ΠΑΟΚ σε deal της Παρί – Πληρώνουν ρήτρα 8 εκατομμύρια!

Οι συζητήσεις στο Παρίσι και τα τρελά λεφτά για Έλληνα ΠΑΟΚτσή.

ΠΑΟΚ - Παρί Σεν Ζερμέν: Εκ των πραγμάτων, όπως εξελίσσεται το φετινό καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ, η Πορτογαλία αποτελεί το… κέντρο του μεταγραφικού σύμπαντος των πρωταθλητών. Δεν είναι μόνο η άφιξη του Αμπέλ Φερέιρα, δεν είναι η από πέρυσι παρουσία ως τεχνικού διευθυντή του Μάριο Μπράνκο, αλλά και η έντονη δραστηριότητα από και προς τη χώρα της Ιβηρικής.

Ο δεξιός μπακ Ροντρίγκο ήταν ο πρώτος που αποκτήθηκε από τους νταμπλούχους, οι οποίοι στη συνέχεια στόχευσαν στον Παλίνια, χωρίς όμως να προχωρήσει, φέρνοντας χτες στη Θεσσαλονίκη τον Φάμπιο Κοεντράο. Ο 31χρονος μεσοαμυντικός φέρεται να έχει συμφωνήσει στο οικονομικό με τον Δικέφαλο, αποχώρησε όμως από την πόλη χωρίς να υπογράψει συμβόλαιο, ζητώντας διήμερη προθεσμία προκειμένου να διευθετήσει κάποια προσωπικά του ζητήματα.

Εξέλιξη που παρά τη σιγουριά που βγαίνει από τους επιτελείς του «δικέφαλου», σίγουρα, δεν μοιάζει ως η πλέον ιδεατή, ειδικά από την στιγμή που – εύλογα – η φημολογία… ξεσαλώνει, με διάφορα σενάρια να κυκλοφορούν στη Θεσσαλονίκη,  είτε για την ερμηνεία της στάσης Κοεντράο είτε – στο χειρότερο απ’ όλα – προεξοφλώντας «ναυάγιο» και μάλιστα, ιεραρχώντας και τις πιθανές αιτίες του. Προφανώς δεν έχει κανένα απολύτως νόημα να μπούμε σε μια τέτοια διαδικασία μεταφέροντας την σχετική σεναριολογία, τουλάχιστον μέχρι να περάσει το διήμερο που ζήτησε ο ίδιος ο Κοεντράο, οπότε υπομονή ως αύριο.

Από εκεί και πέρα όμως υπάρχει και το «προς» την Πορτογαλία. Σύμφωνα λοιπόν με σημερινό δημοσίευμα της καλά ενημερωμένης σε θέματα των «ασπρόμαυρων», Metrosport, ο Δικέφαλος αρνήθηκε πρόταση ύψους 4,5 εκατ. ευρώ από την Πόρτο για την παραχώρηση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη. Οι «δράκοι» βρίσκονται σε αναζήτηση βασικού τερματοφύλακα μετά την περιπέτεια υγείας του Ικέρ Κασίγιας (που οδήγησε στην πρόωρη αποχώρηση του από τα γήπεδα) και σύμφωνα με την εφημερίδα κατέθεσαν πρόταση στον «δικέφαλο», ωστόσο όπως φαίνεται και από τις χτεσινές εξελίξεις, μιλάμε για κάτι σε… παρελθοντικό χρόνο, που ωστόσο ενδεχόμενη επαναφορά του δεν εξαρτάται ούτε από τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης ούτε από τον Πασχαλάκη.

Ο λόγος; Σύμφωνα λοιπόν με χτεσινό δημοσίευμα της (εγκυρότατης) Equipe, η Πόρτο είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την Παρί Σ.Ζ. για την αγορά του Γερμανού τερματοφύλακα, Κέβιν Τραπ, ο οποίος αγωνίστηκε δανεικός πέρυσι στην Άιντραχτ. Και αυτή, η Άιντραχτ, αποτελεί τον μεγάλο ανταγωνιστή της Πόρτο, αφού επίσης διεκδικεί την… μονιμοποίηση του στην Φρανκφούρτη, με τους «δράκους» όμως να προσφέρουν καλύτερο συμβόλαιο στον Γερμανό τερματοφύλακα (2,5 εκατ. ευρώ ετησίως) και φυσικά την προοπτική να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η απόφαση, πάντα σύμφωνα με τις συγκεκριμένες πηγές, θα παρθεί από τον ίδιο τον Τραπ, ο οποίος προφανώς αν επιλέξει τους δευτεραθλητές Πορτογαλίας, «τελειώνει» το όποιο θέμα Πασχαλάκη. Αν όμως αρνηθεί, τότε δεν μπορεί να αποκλειστεί μια καλύτερη προφορά των «δράκων» για τον 29χρονο διεθνή γκολκίπερ, που ίσως να δελεάσει περισσότερο τον Δικέφαλο. Υπενθυμίζουμε απλώς πως στην τελευταία ανανέωση του συμβολαίου του Πασχαλάκη, τον περασμένο Ιανουάριο, αυξήθηκε η ρήτρα αποδέσμευσης του. Νωρίτερα, αυτή ήταν 5 εκατ. ευρώ με τις πληροφορίες να την τοποθετούν πλέον στα 8.    


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το παλεύει για το κόλπο-γκρόσο με χάφαρο ο ΠΑΟΚ - Φτάνει στα όριά του - Σκληρές διαπραγματεύσεις!
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags