Facebook Pixel ΠΑΟΚ – Σιντ Τρούιντεν: 4-0 - Δοκιμές Φερέιρα, γκολάρα ο Αουγκούστο (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-07-20 18:59:00

«Πάτησε» την Σιντ Τρούιντεν με τεσσάρα ο ΠΑΟΚ – Δοκιμές Φερέιρα, γκολάρα ο Αουγκούστο (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
«Πάτησε» την Σιντ Τρούιντεν με τεσσάρα ο ΠΑΟΚ – Δοκιμές Φερέιρα, γκολάρα ο Αουγκούστο (ΒΙΝΤΕΟ)

Καλή εμφάνιση από τον Δικέφαλο που ανεβάζει στροφές.

ΠΑΟΚ – Σιντ Τρούιντεν: Εξαιρετική ήταν η εικόνα του ΠΑΟΚ κόντρα σε μία πιο έτοιμη ομάδα, καθώς στο πρώτο του φιλικό στην Ολλανδία, όπου βρίσκεται για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του, επικράτησε 4-0 της Σιντ Τρούιντεν με γκολ των Μπίσεσβαρ, Αουγκούστο, Ζαμπά και Ενρίκε.

Ο Άμπελ Φερέιρα δοκίμασε στο πρώτο 45λεπτο τη βασική του ενδεκάδα σε σύστημα 4-4-2, απέναντι σε μία ομάδα που ξεκινάει την επόμενη εβδομάδα στο πρωτάθλημα Βελγίου και το σημερινό παιχνίδι αποτελούσε πρόβα τζενεράλε.

Το 4-4-2, η βροχή και η γκολάρα του Αουγκούστο

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε στο παιχνίδι με σύστημα 4-4-2 και στην ενδεκάδα ήταν οι Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιάννουλης, Ντόουγκλας Αουγκούστο, Ελ Καντουρί, Λέο Ζαμπά, Μπίσεβαρ, Πέλκας και Άκπομ. 

Οι «ασπρόμαυροι» παρά τη δυνατή βροχή ήταν ιδιαιτέρως ορεξάτοι από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και μόλις στο 12’ έκαναν το 1-0, με κεφαλιά του Μπίσεσβαρ μετά από εξαιρετική συνεργασία με τον Ζαμπά. Πολύ γρήγορα όμως ήρθε και το δεύτερο γκολ, με σκόρερ τον Αουγκούστο, ο οποίος με φαλτσαριστό σουτ εκτός περιοχής ξεγέλασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και πέτυχε ένα πολύ ωραίο τέρμα για το 2-0. Μετά το γκολ πάντως ο ρυθμός έπεσε και ο Δικέφαλος παρότι δέχθηκε πίεση, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου.

«Χορεύει σάμπα» ο ΠΑΟΚ!

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με δύο αλλαγές για τον ΠΑΟΚ, καθώς ο Φερέιρα έριξε στο παιχνίδι τον Μίσιτς στη θέση του Αουγκούστο και τον Λημνιό στη θέση του Μπίσεσβαρ. Αργότερα έγιναν κι άλλες αλλαγές και στην ενδεκάδα ήταν οι Μελίσσας, Μιχαηλίδης, Σοάρες, Χατζηισαΐας, Ίνγκασον, Μίσιτς, Κάτσε, Στοχ, Λημνιός, Ενρίκε και Σβιντέρσκι. 

Ο Δικέφαλος πάντως και πάλι κατάφερε να βρει δίχτυα, καθώς στο 48’ μετά από ωραία ασίστ του Μίσιτς ο Ζαμπά έκανε το 3-0 με ωραίο πλασέ από κοντά, ενώ στο 81’ με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο ιδιαιτέρως ορεξάτος Πέδρο Ενρίκε, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης, καθώς ο ΠΑΟΚ έχασε άλλες δύο καλές ευκαιρίες με τους Ζαμπά και Σφιντέρσκι, ενώ οι Βέλγοι παρότι είχαν κατοχή από το 70’ και μετά, δεν μπορούσαν να πλησιάσουν στην περιοχή των Θεσσαλονικιών.

 

Οι επιλογές του Φερέιρα στον ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης (60’ Μελίσσας), Μάτος (60’ Στοχ), Βαρέλα (60’ Χατζηισαΐας), Κρέσπο (60’ Μιχαηλίδης), Ροντρίγκο, Αουγκούστο (46’ Μίσιτς), Ελ Καντουρί (60’ Κάτσε), Ζαμπά (60’ Ενρίκε) , Μπίσεσβαρ(46’ Λημνιός), Πέλκας (60’ Ίνγκασον) , Άκπομ (60’ Σφιντέρσκι).

 

Δείτε τα γκολ του ΠΑΟΚ:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags