Facebook Pixel Αμπέλ Φερέιρα - ΠΑΟΚ: Φέρνει παίκτη από τη λίστα του Λουτσέσκου
| 2019-07-23 11:25:00

"Καπέλωμα" Σαββίδη σε Φερέιρα! Υπογράφει χαφ απ’ τη λίστα Λουτσέσκου - "Τσεκαρισμένος"

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Καπέλωμα" Σαββίδη σε Φερέιρα! Υπογράφει χαφ απ’ τη λίστα Λουτσέσκου - "Τσεκαρισμένος"

Υπογράφει στον ΠΑΟΚ με την έγκριση του Ρουμάνου!

Αμπέλ Φερέιρα - ΠΑΟΚ: Ηταν στα… κιτάπια του ΠΑΟΚ από πέρυσι κιόλας. Είχε μάλιστα και την έγκριση του Ράζβαν Λουτσέσκου. Τότε όμως, οι συνθήκες δεν ήταν οι κατάλληλες, δεν επέτρεψαν στον «δικέφαλο» να κάνει την υπέρβαση και να φέρει στη Θεσσαλονίκη τον Αντερσον Εσίτι. Φέτος όμως, η κατάσταση ήταν διαφορετική.

Πρώτον, ο Νιγηριανός δεσμεύονταν μόνο με έναν χρόνο συμβολαίου ακόμη στη Γάνδη, κάτι που κατέστησε ευκολότερη την προσέγγιση και αμεσότερη, όπως αποδείχτηκε, τη συμφωνία τόσο με τον ποδοσφαιριστή όσο και τον βελγικό σύλλογο. Ο τελευταίος, θα έμπαινε στη διαδικασία παραχώρησης του Εσίτι έναντι ποσού που δεν θα ξεπερνούσε τα 2-2,5 εκατ. ευρώ. Ο ΠΑΟΚ, υπερκάλυψε αυτές τις απαιτήσεις, προσφέροντας ένα εκατομμύριο περισσότερα.

Ετσι, το «εμπόδιο» της Γάνδης, ξεπεράστηκε πολύ εύκολα. Οσο για τον ποδοσφαιριστή; Από την στιγμή που οι πρωταθλητές του υπερδιπλασιάζουν τις απολαβές (300.000 ευρώ ετησίως εισέπραττε ως τώρα), ούτε και εκεί υπήρχε – ιδιαίτερο – πρόβλημα.

Οπως λοιπόν, μεταμεσονύχτια, φρόντισε να ποστάρει (ως συνήθως…) ο Γιώργος Σαββίδης, το deal έκλεισε,  όπως και η «τρύπα» του ΠΑΟΚ στο «εξάρι» που τόσο πολύ ήθελε ο Αμπέλ Φερέιρα. Και ο Εσίτι είναι ακριβώς αυτό: ένα καθαρόαιμο, αποκλειστικά και μόνο, «εξάρι». Το σημαντικότερο ίσως; Με την προσθήκη του Νιγηριανού, δεν κλείνει το ρόστερ του ΠΑΟΚ στο κέντρο.

Οπως έχουμε τονίσει κατ’ επανάληψη στον sportdog, πρόθεση είναι να αποκτηθεί (και αναζητάται) ένας ακόμη χαφ, με περισσότερο δημιουργικές ικανότητες, ένας box-to-box μέσος, χωρίς όμως τη δεδομένη στιγμή να αποτελεί προτεραιότητα. Και φυσικά, ένας συνεπής αριστερός μπακ, με τους ανθρώπους του «δικεφάλου» να μην «καίνε» το θέμα του Φάμπιο Κοεντράο, παρότι επικαλέστηκε οικογενειακούς λόγους για την άρνηση του. Κάτι προφανώς παράδοξο, αφού δεν «καίγεται» - και επικοινωνείται, παρότι είναι σαφές πως εξετάζονται πλέον και άλλες λύσεις – τότε δεν συντρέχουν οι περιβόητοι οικογενειακοί λόγοι…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε "μεταγραφή" στον Ολυμπιακό - Στόπερ που παίζει εναντίον της Βικτόρια Πλζεν - Επίσημο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags