Facebook Pixel Άντερλεχτ - ΠΑΟΚ (Live streaming)
| 2019-07-23 18:40:00

Βροχή τα γκολ από τον Δικέφαλο! Άντερλεχτ - ΠΑΟΚ 1-3 (Live streaming+Βίντεο)

Sportdog Team
Βροχή τα γκολ από τον Δικέφαλο! Άντερλεχτ - ΠΑΟΚ 1-3 (Live streaming+Βίντεο)

Δυνατό φιλικό για τον Δικέφαλο του Βορρά.

Την Άντερλεχτ αντιμετωπίζει στις 19:00 σε φιλική αναμέτρηση στο Βέλγιο ο ΠΑΟΚ, με τον Αμπέλ Φερέιρα να παρατάσσει τον Δικέφαλο του Βορρά με βασικούς.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια ξεκινάει ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, με τους Δημήτρη Γιαννούλη, Χοσέ Κρέσπο, Φερνάντο Βαρέλα και Λέο Μάτος να είναι στην άμυνα.

Στην μεσαία γραμμή θα είναι οι Ελ Καντουρί και Γιόσιπ Μίσιτς, με τους Λέο Ζαμπά και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στα άκρα και στην κορυφή της επίθεσης τους Δημήτρη Πέλκα και Τσούμπα Ακπόμ.

Τα γκολ: 

Live σχολιασμός: 

ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

83' ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ!  Σουτ του Στοχ, αποκρούει ο Ρουφ, ο Γαϊτανίδης από κοντά σε ανυπεράσπιστη εστία σκοράρει. 

81' Γκολ για την Άντερλεχτ με κεφαλιά του Ντάντε μετά από εκτέλεση κόρνερ.

76' Ο Σβιντέρσκι κάνει το σουτ εντός περιοχής, αποκρούει ο γκολκίπερ της Άντερλεχτ.

66' Ο Ζαμπά ξεφεύγει και πάλι εξαιρετικά, δίνει αριστερά στον Άκπομ, ο Άγγλος κάνει το πλασέ, αλλά ο γκολκίπερ της Άντερλεχτ μπλοκάρει. 

56' ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ! Ωραία προσπάθεια από δεξιά του Ζαμπά, μπήκε στην περιοχή, "άδειασε" τον αντίπαλό του και έδωσε έτοιμο γκολ στον αμαρκάριστο Ακπόμ που ήταν στην μικρή περιοχή.

51' Δοκάρι για τον ΠΑΟΚ. Εκτελεί ο Γιαννούλης με το αριστερό, η μπάλα στο δοκάρι. Ισοφαρίζει στα δοκάρι ο Δικέφαλος. Τυχερός ο Ρουφ σ' αυτή τη φάση. 

46' Σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο

ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

44' Δοκάρι η Άντερλεχτ. Ο Σανέ νικά τον Μπίσεσβαρ στον αέρα, πιάνει την κεφαλιά, η μπάλα στο αριστερό δοκάρι της εστίας που υπερασπίζεται ο Πασχαλάκης. Ο Μίλιτς από κοντά και με τον Έλληνα γκολκίπερ εξουδετερωμένο δεν μπορεί να σκοράρει.

31' ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ! Ο Μίσιτς βγήκε στην αντεπίθεση, έδωσε στον Πέλκα στα αριστερά του, που πλάσαρε έξω από την περιοχή κάνοντας το 1-0 για τον Δικέφαλο.

18' Ωραίο σουτ του Μπίσεσβαρ, λίγο έξω

15' Nέα ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Ο Γιαννούλης κάνει τη σέντρα από αριστερά, ο Άκπομ βγαίνει στο πρώτο δοκάρι, αλλά κλείνεται και δεν μπορεί να σκοράρει. 

2' Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Ο Άκπομ υποδέχεται την μπάλα στην περιοχή, γυρίζει το σώμα του, κάνει το σουτ με το δεξί, η μπάλα λίγο έξω από την εστία της Άντερλεχτ. 

1' Έναρξη του αγώνα

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags