Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Χαμός με "φευγάτο" του ΠΑΟΚ – Αλλού τον... έστελναν δανεικό, τον "ξεμυάλισαν" τα τρελά λεφτά!
| 2019-07-23 20:44:00

Χαμός με "φευγάτο" του ΠΑΟΚ – Αλλού τον... έστελναν δανεικό, τον "ξεμυάλισαν" τα τρελά λεφτά!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Χαμός με "φευγάτο" του ΠΑΟΚ – Αλλού τον... έστελναν δανεικό, τον "ξεμυάλισαν" τα τρελά λεφτά!

Τα πολλά... μηδενικά του deal και η άποψη του Φερέιρα.

ΠΑΟΚ: Δεν ήταν μια, δεν ήταν δύο, ήταν τρεις οι συνολικές προτάσεις που είχε απορρίψει μόνο στη διάρκεια της φετινής μεταγραφικής καλοκαιρινής περιόδου ο ΠΑΟΚ για την παραχώρηση του Δημήτρη Χατζηϊσαϊα. Και μάλιστα, χωρίς καν να το συζητήσουν.

Η πρόθεση των πρωταθλητών ήταν να δώσουν τον Έλληνα στόπερ στον Ατρόμητο για ακόμη μια σεζόν, κάτι για το οποίο όμως ο ίδιος ήταν κάθετα αντίθετος, αφού δεν επιθυμούσε νέο δανεισμό, πάλι εντός συνόρων, ειδικά όταν είχε προτάσεις από το εξωτερικό που αύξαναν ακόμη περισσότερο τις έτσι κι αλλιώς σημαντικότατες (για Ελληνα στόπερ,  αγωνιζόμενο εντός των συνόρων) απολαβές του.

Χρόνος κερδήθηκε για να βρεθεί μια λύση στο διαφαινόμενο αδιέξοδο από την αξίωση του ίδιου του «Χάτζη» να πάρει την ευκαιρία του, να κάνει προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Αμπέλ Φερέιρα και να κριθεί από τον νέο τεχνικό του ΠΑΟΚ. Οπερ και εγένετο. Σε κάποια φάση μάλιστα, ειδικά στο τέλος του πρώτου σταδίου, φάνηκε πως ξεπερνάει στην αξιολόγηση του Πορτογάλου τον Ενέα Μιχάι,  με τις  πιθανότητες παραμονής του στο ρόστερ να αυξάνονται.

Η  Ρίζεσπορ όμως, η οποία στο μεταξύ είχε βρει χρήματα από την παραχώρηση του περυσινού 1ου της σκόρερ, Μουρίκι στη Φενερμπαχτσέ, έκανε μια ακόμη προσέγγιση στην πλευρά του παίκτη, κυριολεκτικά… ξεμυαλίζοντας τον, αφού του προσέφερε τις διπλάσιες απολαβές από τις τρέχουσες του.

Και έτσι, με πρωτοβουλία και πάλι του ίδιου του ποδοσφαιριστή, ο οποίος ζήτησε – για ακόμη μια φορά αυτό το καλοκαίρι – να αποχωρήσει, αυτή τη φορά πιο… πιεστικά, με τη σύμφωνη πλέον γνώμη του Φερέιρα, ο οποίος δεν πείστηκε και φυσικά την… 500αρα του τουρκικού συλλόγου, κάμφθηκαν και οι τελευταίες αντιστάσεις των επιτελών του ΠΑΟΚ με αποτέλεσμα ο Χατζηϊσαϊας να γίνεται πλέον κάτοικος Ρίζε και τον «δικέφαλο» να γλυτώνει 1,2 εκατ. ευρώ (μαζί με την εφορία) που βάσει συμβολαίου θα πλήρωνε στον Ελληνα κεντρικό αμυντικό την ερχόμενη διετία (σ.σ. το συμβόλαιο του ολοκληρώνονταν το 2021).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός με Κοεντράο - Γι' αυτό δεν πήγε στον ΠΑΟΚ - "Σφήνα" από μεγάλη ομάδα της Ευρώπης!



Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags