Facebook Pixel Φάμπιο Κοεντράο – ΠΑΟΚ: Χαμός με Κοεντράο και ξανά... ΠΑΟΚ – Οργισμένη ανακοίνωση των οργανωμένων – Όλα στον αέρα!
| 2019-07-24 17:58:00

Χαμός με Κοεντράο και ξανά... ΠΑΟΚ – Οργισμένη ανακοίνωση των οργανωμένων – Όλα στον αέρα!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Χαμός με Κοεντράο και ξανά... ΠΑΟΚ – Οργισμένη ανακοίνωση των οργανωμένων – Όλα στον αέρα!

Γιατί έφυγε από τη Θεσσαλονίκη και το απίστευτο μπάχαλο.

Φάμπιο Κοεντράο – ΠΑΟΚ: Tην ώρα που ο Αντερσον Εσίτι πρέπει να βρίσκεται (ή έστω, όπου να ‘ναι, φτάνει) στο Χορστ προκειμένου να υποβληθεί στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει το συμβόλαιο του και να ενταχθεί, αμέσως, στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ, ο άλλος μεγάλος στόχος του «δικεφάλου» της περασμένης εβδομάδας, ο Φάμπιο Κοεντράο δείχνει πως έχει καταλήξει.

Τα δημοσιεύματα από την Δευτέρα και έκτοτε, που τον ήθελαν να έχει αρνηθεί την προοπτική του ΠΑΟΚ επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους, δεν φαίνεται πως ισχύουν. Τουλάχιστον ως προς το «οικογενειακού»  της δικαιολογίας, αφού ο 31χρονος πολυσύνθετος άσος έχει συμφωνήσει σε όλα με την Πόρτο και, έτσι, μετά τις Μπενφίκα, Σπόρτινγκ, ετοιμάζεται να φορέσει και τη φανέλα των «δράκων».

Ωστόσο, μέχρι στιγμής, η μεταγραφή του μπλοκάρει από τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει στους οργανωμένους των δευτεραθλητών Πορτογαλίας η προοπτική της ένταξης του Κοεντράο στην ομάδα τους. Οι δηλώσεις του στο παρελθόν κατά της Πόρτο, το γεγονός πως τις… επιβεβαίωνε με τη συμπεριφορά ενόσω έπαιζε, στο ξεκίνημα της καριέρας του, στην Μπενφίκα, αλλά και πρόπερσι, στην Σπόρτινγκ, δεν έχει ξεχαστεί.

Είναι χαρακτηριστικό και παράλληλα πρωτοφανές ως ενέργεια για τα δεδομένα της Πόρτο, το κείμενο της ανακοίνωσης που εξέδωσε ένας από τους μεγαλύτερους οπαδικούς συνδέσμους των «δράκων», παίρνοντας θέση κατά της συμφωνίας με τον Κοεντράο: «Ποτέ δεν έχουμε επέμβει σε θέματα μεταγραφών ή για το πώς ασκείται η διοίκηση, αλλά αυτή τη φορά είμαστε υποχρεωμένοι να καταθέσουμε την άποψή μας. Ανθρωποι που πάντα πρόσβαλαν και έφτυναν τους οπαδούς μας, που πανηγύριζαν γκολ με αγενείς χειρονομίες, που πάντα έδειχναν μίσος απέναντι στην ομάδα μας και πρόσβαλαν ρατσιστικά τους αθλητές της ομάδας μας, δεν γίνεται να φορέσουν τη φανέλα της Πόρτο. Πλοι συνειδητοποιούμε ότι αυτή είναι η ομόφωνη γνώμη των οπαδών μας και όχι μόνο του δικού μας συνδέσμου. Ζητούμε σεβασμό για το κλαμπ της Πόρτο και ζητάμε από αυτούς που έχουν την εξουσία να μην προχωρήσουν σε αυτήν την μεταγραφή», ήταν το περιεχόμενο της ανακοίνωσης.

Κατά πόσον τώρα, αυτή, θα αλλάξει τη φερόμενη ως συμφωνημένη διαδρομή της συνέχειας της καριέρας του Κοεντράο, άγνωστο, όπως επίσης και αν μπορεί να επηρεάσει τον ΠΑΟΚ ένα ενδεχόμενο «ναυάγιο» της συγκεκριμένης μεταγραφής.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παίκτης-αποκάλυψη στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ - Έχει «τρελάνει» τον Φερέιρα - Παίρνει φανέλα βασικού;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags