Facebook Pixel Πέδρο Μαρτίνς – Ολυμπιακός: «Χουνέρι» Μαρτίνς σε Έλληνα άσο, τον... τελείωσε πριν τον δει – Ιδού ο παίκτης-αποκάλυψη του καλοκαιριού
| 2019-07-24 20:30:00

"Χουνέρι" Μαρτίνς σε Έλληνα, τον... τελείωσε πριν τον δει – Ιδού ο παίκτης-αποκάλυψη του καλοκαιριού

του Παναγιώτη Νικολάου
"Χουνέρι" Μαρτίνς σε Έλληνα, τον... τελείωσε πριν τον δει – Ιδού ο παίκτης-αποκάλυψη του καλοκαιριού

Έφερε τα πάνω-κάτω στον σχεδιασμό του Ολυμπιακού.

Πέδρο Μαρτίνς – Ολυμπιακός: Το… προτελευταίο (μέχρι τουλάχιστον να προκύψουν οι όποιες πωλήσεις και οι έκτοτε αντικαταστάσεις) κομμάτι του αγωνιστικού παζλ του Ολυμπιακού συμπληρώθηκε πριν από λίγο.

Ο Μπόμπι Αλέν, ο Γάλλος τερματοφύλακας, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε (σε ρόλο αναπληρωματικού) στο σαμπιονά με τη φανέλα της Ντιζόν, βρέθηκε σήμερα στην Αθήνα, υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως υπέγραψε το συμβόλαιο του με τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι έτσι κλείνουν το θέμα του δεύτερου τερματοφύλακα στο ρόστερ.

Βασικός και… ακλονητός ο Ζοσέ Σα, πίσω του ο Γάλλος, με τον νεαρό Τζολάκη, το πρόσωπο της καλοκαιρινής προετοιμασίας των «ερυθρόλευκων» να παίρνει δεδομένα τις ευκαιρίες του στο διάστημα της χρονιάς, αφού αρέσει παρά πολύ στον Πέδρο Μαρτίνς και άπαντες στον Ολυμπιακό πιστεύουν στην εξέλιξη του.

Αυτός που την… πληρώνει είναι ο Μάριος Σιαμπάνης, ο οποίος μπορεί να ήρθε  μετά πολλών επαίνων στο λιμάνι, ωστόσο η εικόνα του τόσο στις προπονήσεις όσο και στα φιλικά στα οποία αγωνίστηκε δεν ήταν πειστική και έτσι, αποφασίστηκε να μην μείνει στο ρόστερ, αλλά να παραχωρηθεί δανεικός προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής. Δανεισμός που αναμένεται να ανακοινωθεί τις αμέσως επόμενες μέρες.

Επιστρέφοντας στον Αλεν, αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως αυτό που οι περισσότεροι υποπτεύονται, ισχύει. Πρόκειται δηλαδή για μεταγραφή που φέρει τη σφραγίδα του Πιερ Ισά. Μπορεί να μην είναι δικός του πελάτης ο Γάλλος τερματοφύλακας, όμως, ο Νοτιοαφρικανός ατζέντης, λειτουργώντας ως μεσάζοντας έφερε τον Αλεν στους «ερυθρόλευκους» αφενός αυξάνοντας την… παροικία των εκπροσώπων του στην ομάδα (Μπα και Φόντε Καμαρά, οι φετινοί μόνο), αφετέρου δίνοντας και έμπρακτη απάντηση στα όσα φημολογούνταν το τελευταίο διάστημα περί προβληματικών σχέσεων του με τον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέφτει «ρουκέτα» στον Ολυμπιακό - Αυτός παίρνει... πόδι από Μαρτίνς - Απίθανη τράμπα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags