Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας - Τάκης Φύσσας: "Πόλεμος χαρακωμάτων" στην ΕΠΟ – Έκλεισαν δύο προπονητές στην Εθνική – Τέλος κι άλλος παράγοντας!
| 2019-07-26 21:58:00

"Πόλεμος χαρακωμάτων" στην ΕΠΟ – Έκλεισαν δύο προπονητές στην Εθνική – Τέλος κι άλλος παράγοντας!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Πόλεμος χαρακωμάτων" στην ΕΠΟ – Έκλεισαν δύο προπονητές  στην Εθνική – Τέλος κι άλλος παράγοντας!

"Βόμβες" στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Διαβάστε στο Sportdog.

Εθνική Ελλάδας - Τάκης Φύσσας: Θα πρέπει να εστιάσουμε σιγά σιγά και στην Εθνική και τις εξελίξεις που επίκεινται στην στελέχωση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Ξεκινώντας με το πόστο του τεχνικού διευθυντή. Δημοσιεύτηκε σήμερα πως ο Παναθηναϊκός έδωσε άδεια στον Τάκη Φύσσα να διαπραγματευτεί με την ομοσπονδία για την επιστροφή του στο συγκεκριμένο πόστο.

Η πραγματικότητα είναι πως ο Φύσσας έχει ήδη συναντηθεί με δύο μέλη της επιτροπής Εθνικών ομάδων και ουσιαστικά έχει συμφωνήσει. Όπως λένε μάλιστα από την Ομοσπονδία «λειτουργεί ήδη ως τεχνικός διευθυντής» της Εθνικής. Το τυπικό, ναι, ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί, αφού ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής θέλει κάποιες πολύ συγκεκριμένες εγγυήσεις προκειμένου να υπογράψει,  αλλά ήδη κάνει ενέργειες ανάλογες του πόστου του, ενδεικτικό της… τυπικότητας, των λεπτομερειών που απομένουν για την οριστικοποίηση της συμφωνίας.

Πρόθεση του Φύσσα, αλλά και της μερίδας της ΕΠΟ με εκπροσώπους της οποίας συνομίλησε, είναι να αναλάβει τεχνικός διευθυντής μόνο της Εθνικής και να μην έχει ευθύνες ή ρόλο στις φυτωριακές εθνικές ομάδες. Εκεί άλλωστε, σε ρόλο διευθυντή υπάρχει ο Θόδωρος Ελευθεριάδης. Κόντρα στη φημολογία των τελευταίων ωρών, αλλοτινός συνεργάτης του Φύσσα στην προηγούμενη θητεία του στην Εθνική, ο Λεωνίδας Βόκολος, μοιάζει δύσκολο ως απίθανο,  τη δεδομένη στιγμή τουλάχιστον, να τον ακολουθήσει και πάλι, έχοντας πόστο ανάλογο και της δικής του προηγούμενης θητείας. 

Από εκεί και πέρα, ο Φύσσας δεν θέλει να δεσμευτεί με την επιλογή του νέου εκλέκτορα.  Μπορεί από την ΕΠΟ να διαρρέουν πως η τελική απόφαση θα παρθεί από τον νέο τεχνικό διευθυντή (τον Φύσσα δηλαδή), αλλά ουσιαστικά είναι σαν να αναζητούν επικύρωση τετελεσμένων. Η συμφωνία βλέπετε με τον Φαν’τ Σιπ είναι δεδομένη. Μπορεί να μην είναι μόνο μία (υπάρχουν πληροφορίες πως ανάλογη συμφωνία, σε προφορικό επίπεδο, υπάρχει και με άλλον τεχνικό, χωρίς να έχει διαρρεύσει το όνομα του), ωστόσο είναι ξεκάθαρο πως πρόθεση – συγκεκριμένης, επαναλαμβάνουμε μερίδας – της ΕΠΟ είναι ο Ολλανδός να χριστεί ως την Τετάρτη νέος ομοσπονδιακός τεχνικός. 

Πρόθεση που έχει όμως πολλές αντιδράσεις εντός της ομοσπονδίας, αλλά και πιο συγκεκριμένα εντός της επιτροπής εθνικών ομάδων και απολύτως λογικά, σε αυτό το πλαίσιο, ο Φύσσας δεν θέλει να μπει στη μέση σ’ έναν «πόλεμο» χαρακωμάτων και επιρροής με το ξεκίνημα του στην επιστροφή του στην Εθνική.  Όπως ανάλογα, θα πράξει και με τις επιλογές των προπονητών στις «μικρές» εθνικές ομάδες, όπου και εκεί, οι πληροφορίες του sportdog λένε πως υπάρχει έντονο παρασκήνιο και συνεχείς ανατροπές ως προς το ποιοι θα είναι τελικά οι νέοι ομοσπονδιακοί τεχνικοί.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλος ο Σαββίδης - Πλήρωνε 2.000 ευρώ ανά λεπτό και 130.000 ευρώ το ματς στον... τελειωμένο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags