Facebook Pixel Ολυμπιακός - Νίκος Βαμβακούλας: Μίλησε στο sportdog για τον επαναληπτικό με την Πλζεν
| 2019-07-28 13:35:00

"Βρήκε παίκτη για 10 χρόνια - Tσαμπουκάς και θρασύς - Θα κάνει παπάδες - Πανέξυπνος ο..."!

του Γιώργου Κτενά
"Βρήκε παίκτη για 10 χρόνια - Tσαμπουκάς και θρασύς - Θα κάνει παπάδες - Πανέξυπνος ο..."!

Απίθανες ατάκες Ν. Βαμβακούλα στο sportdog για Ολυμπιακό!

Ολυμπιακός - Νίκος Βαμβακούλας: Στο παιχνίδι με την Πλζεν αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στο sportdog ο παλαίμαχος άσος και πώς μπορούν να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση οι Ερυθρόλευκοι.

Ο παλαίμαχος άσος αναφέρθηκε με πολύ καλά λόγια τόσο στον Σεμέδο όσο και στον Ραντζέλοβιτς, ενώ προέβλεψε ότι στο επόμενο παιχνίδι θα παίξουν αμυντικό δίδυμο οι Μεριά-Σεμέδο.

Ακόμα, ο Νίκος Βαμβακούλας σχολίασε ότι ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει παίκτη στη θέση του Κώστα Φορτούνη, αρκεί να το ζητήσει ο Πέδρο Μαρτίνς από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

"Η Πλζεν είναι περισσότερο επικίνδυνη εκτός έδρας παρά στην έδρα της. Ο Ολυμπιακός βέβαια στην Τσεχία έπαιξε με ηρεμία και με πλάνο, αν και δεν ήταν έτοιμος. Λογικό, όμως, καθώς δεν είχε επίσημα παιχνίδια στα πόδια του. Θεωρώ ότι στη ρεβάνς στο Καραϊσκάκη θα είναι έτοιμος και θα περάσει στην επόμενη φάση. Ο Ολυμπιακός στην έδρα του είναι άλλη ομάδα, όταν είναι σοβαρός και έχει τη βοήθεια του κόσμου του, δεν υπάρχει περίπτωση να μην προκριθεί", ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση στο sportdog ο Ν. Βαμβακούλας και στη συνέχεια συμπλήρωσε για την παρουσία του Σα κάτω από τα δοκάρια:

"Είναι πολύ καλός τερματοφύλακας, από πέρσι είχε ξεχωρίσει. Όταν βλέπεις γκολκίπερ να βγαίνει από την εστία του όταν γίνονται σέντρες, ξεκουράζεσαι και αποκτάς εμπιστοσύνη. Ειδικά όταν συμβαίνει αυτό σε εκτός έδρας παιχνίδια, καθώς στο Φάληρο έτσι κι αλλιώς οι αντίπαλες ομάδες δεν κάνουν πολλές ευκαιρίες εναντίον του Ολυμπιακού. Νομίζω ότι η ομάδα βρήκε τερματοφύλακα για 10 χρόνια".

Πώς είδατε την πρώτη παρουσία τού Σεμέδο σε επίσημο παιχνίδι;

"Έψαχνε χρόνια τέτοιον στόπερ ο Ολυμπιακός και τον βρήκε. Τώρα επέστρεψαν και οι άλλοι δύο από το Κόπα Άφρικα και ειδικά ο Μεριά που είναι πολύ καλός και θεωρώ ότι στη ρεβάνς θα είναι βασικός. Ο Σεμέδο είναι παίκτης με πείρα, στις φάσεις 1 με 1 τους έκοβε χωρίς να τον καταλάβουν, όπου χρειάστηκε να φύγει, το έκανε. Είναι πανέξυπνος παίκτης".

Τον Μπα που πήρε τη θέση του Αβράαμ και έπεσε κατευθείαν στα βαθιά πώς τον είδατε;

"Στάθηκε πολύ καλά. Αλλά αυτός που με έχει εντυπωσιάσει και στα φιλικά αλλά και στο παιχνίδι με την Πλζεν, είναι ο Ραντζέλοβιτς. Με έχει ενθουσιάσει, θα αφήσει εποχή. Αν πάρει ευκαιρίες, που θα πάρει ευκαιρίες, θα πάει πολύ καλά. Είναι γρήγορος, είναι θρασύς, είναι τσαμπουκάς, θα τον δούμε σε λίγο καιρό να κάνει παπάδες".

Τέλος, πείτε μου δύο λόγια για την παρουσία του Βαλμπουενά και αν πιστεύετε ότι ο Ολυμπιακός χρειάζεται κάποιον για τη θέση του Φορτούνη.

"Έχει εμπειρία και εναντίον της Πλζεν έτρεξε πολύ. Δεν υπάρχει ηλικία στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, στα 34 δεν είναι μεγάλος ένας ποδοσφαιριστής σήμερα. Τώρα που λείπει ο Φορτούνης, μπορεί να καλύψει το κενό του. Βέβαια είδαμε και χθες, που ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να είχε κάνει 1-2 γκολ στην αρχή, ότι η απώλειά του είναι μεγάλη γιατί μπορεί να βγάλει πάσες. Πάντως ο,τι ζητήσει ο προπονητής από τον πρόεδρο, θα το έχει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκάει "ρουκέτα" στον ΠΑΟΚ με τον Ιβάν Σαββίδη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags