Facebook Pixel «Ψήνεται» επιστροφή Τσόρι στον Ολυμπιακό!
| 2019-07-28 18:05:00

Επιστροφή έκπληξη στον Ολυμπιακό - Αγαπημένο παιδί του Μαρινάκη - Στην Ελλάδα για επαφές!

του Παναγιώτη Νικολάου
Επιστροφή έκπληξη στον Ολυμπιακό - Αγαπημένο παιδί του Μαρινάκη - Στην Ελλάδα για επαφές!

Τον φέρνει πίσω ο πρόεδρος, πότε έγινε το ραντεβού. 
 

Ο Ολυμπιακός έχει παράδοση στο να αξιοποιεί τους παίκτες που τίμησαν τη φανέλα του ακόμα και μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής τους καριέρας, με τους Φρανσουά Μοντεστό και Κριστιάν Καρεμπέ να αποτελούν χαρακτηριστικά παραδείγματα.

Σύμφωνα με έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί και συντηρείται στην «πιάτσα», δεν αποκλείεται ο επόμενος να είναι ο Τσόρι Ντομίνγκες!

Ο Αργεντινός «μάγος» αποφάσισε να βάλει τέλος στην σπουδαία καριέρα του, σημαντικό μέρος της οποίας υπήρξε ο Ολυμπιακός, καθώς ο παλαίμαχος άσος αγαπήθηκε όσο λίγοι από τους οπαδούς των Πειραιωτών.

Το ταξίδι του Ντομίνγκες στην Ελλάδα (σ.σ. μαζί με τον Εστεμπάν Καμπιάσο) για τη φιλική αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Νότιγχαμ Φόρεστ «φούντωσε» τα σενάρια, μιας και είναι γνωστή η αδυναμία που τρέφει ο Βαγγέλης Μαρινάκης για τον Αργεντινό. Θυμίζουμε, άλλωστε, ότι ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών έσπευσε να αποχαιρετήσει με εγκάρδια ανάρτηση τον Τσόρι όταν αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις υποστηρίζουν ότι δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο η πρόσφατη επίσκεψη του Τσόρι να σχετίζεται με μια πιθανή ανάληψη πόστου στη διοίκηση του Ολυμπιακού.

Ο ίδιος ο Αργεντινός, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει διαψεύσει αλλά ούτε και επιβεβαιώσει το παραμικρό, καθώς κάνει συνεχώς… ντρίμπλες όταν τον ρωτούν για τη συγκεκριμένη φημολογία και αποφεύγει να το συζητήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Σκάει» τεράστιο deal μετά την Πλζεν στον Ολυμπιακό - Φέρνει εκατομμύρια ο Μαρινάκης - Τι συμβαίνει

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags