Facebook Pixel Σενάριο για ανταλλαγή Σολδάνο-Χασάν στον Ολυμπιακό!
| 2019-07-28 22:45:00

Τρελό σενάριο για Ολυμπιακό – «Τελειώνει» ξένο άσο ο Μαρτίνς, φέρνει... τζάμπα παίκτη 4 εκατ. ευρώ!

του Παναγιώτη Νικολάου
Τρελό σενάριο για Ολυμπιακό – «Τελειώνει» ξένο άσο ο Μαρτίνς, φέρνει... τζάμπα παίκτη 4 εκατ. ευρώ!

Η έξτρα προσθήκη και η μεταγραφή που δεν έπεισε.

 

Μπορεί στον Ολυμπιακό να υπάρχουν ακόμα ανοικτά μεταγραφικά θέματα για την ενίσχυση της ομάδας, όμως υπάρχουν και υποθέσεις που "τρέχουν" όσον αφορά στις αποχωρήσεις.

Ένας από τους παίκτες που δεν υπολογίζονται εν όψει της νέας σεζόν από τον Πέδρο Μαρτίνς είναι ο Φράνκο Σολδάνο, ο οποίος αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο από την Ουνιόν Σάντα Φε, ωστόσο δεν κατάφερε ποτέ να δικαιώσει τις προσδοκίες των Ερυθρόλευκων, που ψάχνουν να τον παραχωρήσουν δανεικό.

Πλέον, ο Αργεντινός επιθετικός αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τον συμπατριώτη μάνατζέρ του να θέλει να τον στείλει στην Αργεντινή και συγκεκριμένα, είτε στην Μπόκα Τζούνιορς είτε στην Ιντεπεντιέντε.

Παρόλα αυτά, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και από την Ευρώπη, καθώς έχουν δείξει κινητοποίηση και Ευρωπαίοι μάνατζερς, προκειμένου να του βρουν ομάδα στην Γηραιά ήπειρο.

Ουέλβα, Χετάφε και Μπράγκα είναι ενδεικτικά ορισμένες από τις ομάδες που έχουν στα "ραντάρ" τους τον 24χρονο στράικερ, με την τελευταία να είναι και η ξεκάθαρη επιλογή του Ολυμπιακού για τον παίκτη.

Συγκεκριμένα, το τέλειο σενάριο για τους Πειραιώτες θα ήταν να δώσουν δανεικό στην πορτογαλική ομάδα τον Σολδάνο και να βάλουν στο τραπέζι το ενδεχόμενο επιστροφής του Αχμέντ Χασάν στο ρόστερ.

Ο τελευταίος αγωνίστηκε πέρυσι στον Ολυμπιακό ως δανεικός και τα πήγε αρκετά καλά και ενδεχόμενη επιστροφή του θα δυνάμωνε ακόμα περισσότερο την επιθετική γραμμή των Ερυθρόλευκων, ως έξτρα λύση μαζί με τους Γκερέρο, Ελ Αραμπί και Ντουρμισάι.

Θυμίζουμε πως η Μπράγκα, στην πρώτη κρούση των «Ερυθρολεύκων» στην αρχή του καλοκαιριού είχε ζητήσει 4 εκατ. ευρώ αφού υπάρχει και σχετική ρήτρα, ωστόσο εάν δεν έχει βρει ομάδα μέχρι τέλη Αυγούστου ο Αιγύπτιος, όλα τα σενάρια θα είναι ανοιχτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Σαμπαόλι θέλει να «αρπάξει» βασικό άσο του Ολυμπιακού! Τι γνώμη έχει ο παίκτης;
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags