Facebook Pixel Τι ισχύει για Γαλανόπουλο και Άιντραχτ
| 2019-07-31 19:15:00

Μεγάλος ευρωπαϊκός σύλλογος στην Ελλάδα για ΑΕΚ και Ολυμπιακό – Στη λίστα Έλληνας άσος!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Μεγάλος ευρωπαϊκός σύλλογος στην Ελλάδα για ΑΕΚ και Ολυμπιακό – Στη λίστα Έλληνας άσος!

Ψήνεται μεγάλη μεταγραφή; To ρεπορτάζ στο Sportdog.gr.

Η παρουσία της Άιντραχτ Φρανκφούρτης στην Ελλάδα, σταθερή και διαχρονική. Άνθρωπος – συγκεκριμένος τις περισσότερες φορές – του γερμανικού συλλόγου είναι επιφορτισμένος με το scouting της ελληνικής αγοράς. Και ως γνωστόν, το scouting δεν σταματάει. Για την ακρίβεια, όπως έχουμε τονίσει στον sportdog και στο παρελθόν, τέτοια εποχή… ξεκινάει, δεν ολοκληρώνεται.

Αφορμή για την εν λόγω αναφορά το συγκεκριμένο διήμερο. Απεσταλμένος βλέπετε της Άιντραχτ βρέθηκε χτες στο Καραϊσκάκη προκειμένου να παρακολουθήσει τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Βικτόρια Πλζεν και επίσης, θα βρεθεί και απόψε στο ΟΑΚΑ προκειμένου να παρακολουθήσει το φιλικό της ΑΕΚ με την Μπασακσεχίρ.

Δεν χρειάστηκε περισσότερο από αυτό, προκειμένου να αναπτυχθούν εκ νέου σενάρια που θέλουν τον γερμανικό σύλλογο να τσεκάρει τον… Κώστα Γαλανόπουλο. Δεν είναι η πρώτη φορά που αναφέρεται το συγκεκριμένο σενάριο, όμως δεν έχει αλλάξει και τίποτα σε σχέση με την πρώτη, πρώτη φορά που δημοσιοποιήθηκε. Χωρίς λοιπόν περιστροφές και ωραιοποιήσεις, δεν υπήρχε και δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον της Άιντραχτ για τον νεαρό μέσο της ΑΕΚ.

Πέραν διάφορων… μανατζερικών λόγων, οι κυριότεροι είναι αγωνιστικοί. Η Άιντραχτ δεν αναζητά μέσο τη δεδομένη στιγμή, ωστόσο ακόμη και αν ήταν στα ζητούμενα του γερμανικού συλλόγου ένας χαφ, ο Γαλανόπουλος δεν θα συμπεριλαμβάνονταν στις επιλογές του (όχι απλώς στις προτεραιότητες). Για να μην υπάρχουν λοιπόν παρεξηγήσεις και παρερμηνείες, το scouting που πραγματοποιεί αυτό το διήμερο η Αϊντραχτ δεν «προσωποποιείται» - το αντίθετο – δεν είναι συγκεκριμένο, δεν αφορά τον Γαλανόπουλο και εντάσσεται απλώς στη διαχρονική και συνηθισμένη παρουσία του γερμανικού συλλόγου στα παιχνίδια των (μεγάλων κυρίως) ελληνικών ομάδων. Ως εκεί…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σενάριο-φωτιά για βασικό του Ολυμπιακού - Μιλάει με ομάδα της Πρέμιερ - Μέχρι και 7 εκατ. το deal!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags