Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ομάρ Ελαμπντελαουί: Δεν τον πουλάει με 7 εκατ!
| 2019-08-01 10:10:00

Βάζει "πάγο" ο Μαρινάκης! "Πόρτα" σε 7 εκατ. - Λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι το συμβόλαιό του

του Παναγιώτη Νικολάου
Βάζει "πάγο" ο Μαρινάκης! "Πόρτα" σε 7 εκατ. - Λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι το συμβόλαιό του

Δεν ακούει κουβέντα ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού!

Ολυμπιακός - Ομάρ Ελαμπντελαουί: Δεν αρνείσαι εύκολα 55 εκατ. ευρώ. Για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή, πόσο μάλλον για έναν δεξιό μπακ. Και ναι, ο Ααρον Βαν-Μπισάκα είναι ταλαντούχος, νεαρός (μόλις στα 21 του), αλλά ουσιαστικά η Κρίσταλ Πάλας ήταν πρακτικά αδύνατο να αρνηθεί το στενό πρεσάρισμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος ολοκλήρωσε πέρυσι μόλις την πρώτη του, πλήρη και γεμάτη, επαγγελματική σεζόν.

Στα ταμεία λοιπόν χρήματα υπάρχουν, στην Αγγλία μπαίνουμε σιγά σιγά στην τελική ευθεία της μεταγραφικής περιόδου (ως γνωστόν, από πέρυσι έχει θεσμοθετηθεί το κλείσιμο της μια ημέρα πριν την έναρξη της Πρέμιερσιπ. Φέτος δηλαδή ολοκληρώνεται η δυνατότητα των αγγλικών ομάδων να αγοράζουν ποδοσφαιριστές την μεθεπόμενη Παρασκευή, 9 Αυγούστου), οπότε βασική επιδίωξη των Λονδρέζων είναι η αναπλήρωση του κενού που άφησε ο Βαν-Μπισάκα.

Από χτες λοιπόν, κυκλοφόρησαν σε αγγλικά sites σενάρια που – όπως φαίνεται έχουν βάση – που θέλουν την Κρίσταλ Πάλας να έχει καταθέσει πρόταση 7 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό για την αγορά του Ομάρ Ελαμπντελαουί. Και αυτό μάλιστα, την ώρα που ο ίδιος ο Νορβηγός διεθνής μπακ, σε δηλώσεις του,  λίγο μετά το τέλος του ματς με την Πλζεν, διέψευδε κατηγορηματικά, όχι το συγκεκριμένο, αλλά το οτιδήποτε που τον συνέδεε τις προηγούμενες μέρες με πρόθεση του να φύγει από τον Ολυμπιακό.

Είναι (σχεδόν) σίγουρο πως ο Ομάρ απασχολεί την Κρίσταλ Πάλας. Δεν είναι δεδομένο πως έχει γίνει πρόταση. Δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά. Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό πως οι Λονδρέζοι – και αυτό είναι τσεκαρισμένο, αναφέρθηκε χτες άλλωστε στη γαλλική ΕΚΙΠ – έχουν ρωτήσει τη Μοντπελιέ για τον Ρούμπεν Αγκιλάρ, τον 26χρονο Γάλλο, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι. Και αυτό είναι ένα κοινό που έχει με τον Ομάρ…

Τα 7 εκατ. ευρώ που γράφουν οι Αγγλοι για πρόταση, θα ήταν ένα ποσό που αν προέρχονταν από οποιαδήποτε άλλη ομάδα και οποιοδήποτε άλλο πρωτάθλημα, πιθανότατα θα… συγκινούσε τους «ερυθρόλευκους». Από τη συγκεκριμένη όμως ομάδα, με τη συγκεκριμένη «ανάγκη» και τα συγκεκριμένα έσοδα, δύσκολα θα φτάσουν για να αποσπάσουν τη συναίνεση του Ολυμπιακού (αν και εφόσον, επαναλαμβάνουμε, επιβεβαιωθεί η εν λόγω πρόταση).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βούιξαν τα δημοσιογραφικά γραφεία: Αυτόν "διώχνει" ο Ολυμπιακός!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags