Facebook Pixel Sportdog.gr | Πουλάει τον Χατζηγιοβάνη ο Παναθηναϊκός - Φεύγει κι άλλος - Ποιος θα έρθει στη θέση του!
| 2019-08-02 13:40:00

Πουλάει τον Χατζηγιοβάνη ο Παναθηναϊκός - Φεύγει κι άλλος - Ποιος θα έρθει στη θέση του!

του Νίκου Στεργίου
Πουλάει τον Χατζηγιοβάνη ο Παναθηναϊκός - Φεύγει κι άλλος - Ποιος θα έρθει στη θέση του!

Αποκάλυψη στο ρεπορτάζ των Πράσινων!

Παναθηναϊκός: Μπορεί να φιγουράρει σήμερα στον Τύπο ως πρώτο θέμα σε κάποιες εφημερίδες, στον sportdog όμως κοντεύει… εβδομάδα από τότε που γράφτηκε. Για την πιθανότητα κατ’ άλλους (βεβαιότητα για τον «σκύλο») ο Παναθηναϊκός μετά τους Μολό και Κολοβό, να κινηθεί και για τρίτο εξτρέμ ως το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Στις 27 Ιουλίου λοιπόν, σημειώναμε χαρακτηριστικά: «παρουσιάζεται η (σχεδόν) βεβαιότητα πως θα γίνει και άλλη μία κίνηση για τα άκρα της επίθεσης. Λογικό, αν αναλογιστεί κανείς πως κλασικοί ακραίοι αυτή τη στιγμή είναι ο νιόφερτος Μολό και ο Χατζηγιοβάννης, το μέλλον του οποίου στον Παναθηναϊκό μόνο δεδομένο δεν είναι. Ο Δώνης μπορεί να λέει πως θα πάρει παιχνίδια στα άκρα (και) την επόμενη σεζόν ο Μπουζούκης, μπορεί να του έχει βγει στα πρώτα φιλικά η χρησιμοποίηση του Χατζηθεοδωρίδη σε ρόλο εξτρέμ, αλλά σίγουρα – και ειδικά αν αποχωρήσει ο Χατζηγιοβάνης – θα χρειαστεί ακόμη έναν παίκτη για τα άκρα».

Ο Κολοβός, που εντάθηκε σε άλλο κομμάτι της συγκεκριμένης, προ εβδομάδας, ανάλυσης, είναι μια επιλογή που θα δώσει λύσεις στον Δώνη τόσο στο 4-3-3 (που θα «φορεθεί» αρκετά φέτος) όσο και στο 4-4-1-1 που θα χρησιμοποίησει ο τεχνικός του Παναθηναϊκού. Θέσεις και ρόλους που υπολογίζονταν ο Εμμανουηλίδης,  ωστόσο το πιθανότερο είναι πως όντως ο νεαρός μεσοεπιθετικός θα παραχωρηθεί δανεικός προκειμένου να πάρει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του απ’ αυτά που φαίνεται διατεθειμένος να του δώσει ο Δώνης στο «τριφύλλι» (ναι, η προοπτική του Πανιωνίου είναι μια προοπτική που εξετάζεται σοβαρά).

Και με τον Χατζηγιοβάνη στην πόρτα της εξόδου – τεράστια έκπληξη αν τελικά δεν παραχωρηθεί ο 22χρονος εξτρέμ ως το τέλος Αυγούστου – και αριθητικά προκύπτει η αναγκαιότητα μιας ακόμη προσθήκης στα άκρα. Δεν θέλει… master για να το καταλάβει κανείς, απλά μαθηματικά, που με τα δεδομένα που διαμορφώνονται, είναι και… προφανή, σε συνδυασμό με την στοιχειώδη γνώση του ρεπορτάζ.

Και αυτό, θέλει τους «πράσινους» και τον Νταμπίζα να ιεραρχούν (χρονικά και αξιολογικά) την προσθήκη ενός αμυντικού χαφ και ενός στόπερ ως προτεραιότητα, ωστόσο μια κίνηση στους εξτρέμ, ειδικά προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου,  θα πρέπει – όπως έχουμε πει και το υπενθυμίζουμε – πιθανότατη. Και μαζί με τον φορ που επίσης θα αποκτηθεί, αυτές οι δύο προσθήκες θα είναι και οι τελευταίες του Παναθηναϊκού στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πανικός στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ - Απίστευτο αυτό που έκαναν οι οπαδοί - Θα "τρελαθεί" ο Σαββίδης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags