Facebook Pixel Απίθανη εξέλιξη με Μπράνταριτς - Να τι πρότεινε ο ατζέντης του στον ΠΑΟΚ!
| 2019-08-03 13:22:00

Απίθανη εξέλιξη με Μπράνταριτς - Να τι πρότεινε ο ατζέντης του στον ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Απίθανη εξέλιξη με Μπράνταριτς - Να τι πρότεινε ο ατζέντης του στον ΠΑΟΚ!

Θα γίνει η μεταγραφή;

Η υπόθεση Φίλιπ Μπράνταριτς μοιάζει να έχει κλείσει για τον ΠΑΟΚ μετά την απόκτηση του Άντερσον Εσίτι, όμως απ’ ότι φαίνεται ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής εξαντλεί τις πιθανότητες να έρθει στην Τούμπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Metrosport ο ατζέντης του Κροάτη μέσου έκανε άνοιγμα στον ΠΑΟΚ προτείνοντας την λύση του δανεισμού από την Κάλιαρι. Βέβαια, κανείς δεν ξέρει προς το παρόν αν η ιταλική ομάδα θα ήταν διατεθειμένη να συναινέσει σε κάτι τέτοιο, ωστόσο η πλευρά του ποδοσφαιριστή υποστηρίζει ότι η επιθυμία του να μην παραμείνει στο ρόστερ της Κάλιαρι θα ανάγκαζε τους διοικούντες του συλλόγου να συναινέσουν.

Από πλευράς ΠΑΟΚ δεν δόθηκε καμία απάντηση προς το παρόν. Από τη μία είναι γνωστό ότι ο Κροάτης ήταν από τις πρώτες επιλογές του Φερέιρα και του αρέσει πολυ από την άλλη, όμως, υπάρχει το FFP, καθώς και οι λύσεις που ο ΠΑΟΚ διαθέτει στο κέντρο και τις ενίσχυσε με την απόκτηση του Εσίτι.

Τις επόμενες μέρες θα φανεί αν υπάρχει πιθανότητα να ανοίξει και πάλι θέμα Μπράνταριτς για τον ΠΑΟΚ και δεν αποκλείεται σ’ αυτό να παίξει ρόλο και ενδεχόμενη πρόκριση επί του Αγιαξ. 

Πηγή: Metrosport

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags