Facebook Pixel Ομάρ Ελ Καντουρί - ΠΑΟΚ: Αγωνία στον ΠΑΟΚ για Ελ Καντουρί - Θα προλάβει τον Άγιαξ - Οι τελευταίες πληροφορίες!
| 2019-08-04 16:42:00

Αγωνία στον ΠΑΟΚ για Ελ Καντουρί - Θα προλάβει τον Άγιαξ; - Οι τελευταίες πληροφορίες!

Sportdog Team
Αγωνία στον ΠΑΟΚ για Ελ Καντουρί - Θα προλάβει τον Άγιαξ; - Οι τελευταίες πληροφορίες!

Αγώνα δρόμου κάνει ο Μαροκινός για να παίξει την Τρίτη.

Ομάρ Ελ Καντουρί - ΠΑΟΚ: Αγώνα δρόμου για να προλάβει την κρίσιμη αναμέτρηση με τον Άγιαξ, κάνει ο Ομάρ Ελ Καντουρί, που συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης του ΠΑΟΚ το πρωί της Κυριακής.

Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός ακολουθεί αγωγή, όμως, έλαβε μέρος στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης του Δικεφάλου και καταβάλλει προσπάθεια για να είναι στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα την Τρίτη στην αναμέτρηση με τον Άγιαξ.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Η μεγάλη ώρα πλησιάζει, η σεζόν ξεκινά κι ο ΠΑΟΚ του Αμπέλ Φερέιρα ετοιμάζεται να ριχτεί στη… μάχη της πρόκρισης στους ομίλους του Champions League.

Η προπόνηση της Κυριακής πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα κάτω από συνθήκες καύσωνα παρά το πρωινό της ώρας. Ο Πορτογάλος τεχνικός, ειδικά όσο μετράμε αντίστροφα για τη σέντρα, δουλεύει συνεχώς στον τομέα της τακτικής προκειμένου να πάρει από τους ποδοσφαιριστές του αυτό ακριβώς που ζητάει προκειμένου να έρθει η πρόκριση.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί ακολουθεί αγωγή, ωστόσο, προπονήθηκε κανονικά και καταβάλλει προσπάθεια να είναι 100% έτοιμος για τον αγώνα της Τρίτης (06.08), όπως κι ο Πέδρο Ενρίκε , ο οποίος επίσης ακολούθησε το μεγαλύτερο κομμάτι του προγράμματος.

Τη Δευτέρα (05.08) ο ΠΑΟΚ θα γυμναστεί στις 09:30 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας, με την προπόνηση να είναι ανοικτή τα πρώτα 15’ για τους εκπροσώπους του Τύπου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags