Facebook Pixel Ανατροπή στον Ολυμπιακό - "Τρελή" απόφαση του Μαρτίνς
| 2019-08-05 12:05:00

Όλα τούμπα στον Ολυμπιακό - "Τρελή" απόφαση Μαρτίνς - Αυτόν "ακυρώνει" - "Χουνέρι" στον Καρντόσο;

του Παναγιώτη Νικολάου
Όλα τούμπα στον Ολυμπιακό - "Τρελή" απόφαση Μαρτίνς - Αυτόν "ακυρώνει" - "Χουνέρι" στον Καρντόσο;

Ανατροπή από τον Πορτογάλο. Ποιος χάφαρος έρχεται... αύριο το πρωί!

Ολυμπιακός - Όσκαρ Τρέχο: Την ώρα που στον Πειραιά μετράνε αντίστροφα για το μεθαυριανό, πρώτο ραντεβού με την Μπασακσεχίρ στην Κωνσταντινούπολη στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ και παρότι, επισήμως και σε κάθε διαρροή, άπαντες δεν συντηρούν οτιδήποτε μεταγραφικό, η σχετική κουβέντα για την αναζήτηση του "εκλεκτού" για τη θέση του χαφ, συντηρείται. 

Σημερινό μάλιστα δημοσίευμα του "Κόκκινου Πρωταθλητή" τη... συγκεκριμενοποιεί, επισημαίνοντας πως οι "ερυθρόλευκοι" βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με ισπανική ομάδα για τον ποδοσφαιριστή που έχει ξεχωρίσει ο Πέδρο Μαρτίνς. Δεν προσδιορίζεται η ταυτότητά του, γίνεται όμως λόγος και επισημαίνονται τα καλά λόγια που είχε πει ο Τσόρι Ντομίνγκες για τον συμπατριώτη του και μέχρι πέρυσι συμπαίκτη του, Όσκαρ Τρέχο.

Στα 31 του ο Αργεντινός, αγωνίζεται δώδεκα χρόνια στην Ευρώπη, έχοντας θητεύσει σε Πριμέρα και σαμπιονά, ενώ το όνομά του είχε ακουστεί για την ΑΕΚ ως πόθος του Μιγκέλ Καρντόσο. Πολύπειρος προφανώς, μετά τον περυσινό υποβιβασμό της Ράγιο Βαγιεκάνο τέθηκε εν αμφιβόλω η παραμονή του στην ομάδα. Ο θάνατος του πατέρα του, στα τέλη Ιουλίου, επέτεινε τη φημολογία περί επαναπατρισμού του, κάτι που όμως ο ίδιος όταν ξεκίνησε την προετοιμασία (καθυστερημένα σε κάθε περίπτωση), διέψευσε.

Όπως και να 'χει, δεν φαίνεται να συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του κόουτς των Μαδριλένων, Πάκο Χέμεθ, ενώ και το συμβόλαιό του παραείναι μεγάλο για τα επίπεδα της Πριμέρα. Όχι όμως και απαγορευτικό για τον Ολυμπιακό. Σε κάθε περίπτωση, η Ράγιο δεν τον υπολογίζει και θέλει να τον παραχωρήσει, εισπράττοντας ό,τι περισσότερο μπορεί. Με το συμβόλαιο του Τρέχο να ολοκληρώνεται του χρόνου το καλοκαίρι (υπάρχει και option επέκτασης), λογικά δεν αυτό δεν γίνεται να είναι πολύ.

Συνεπώς, το οικονομικό δύσκολα θα αποτελέσει πρόβλημα. Το αγωνιστικό όμως, μάλλον περισσότερο, αφού δεν μιλάμε για ένα "οκταρο-δέκαρο", όπως χαρακτηριστικά μεταφέρθηκε τις προηγούμενες μέρες ως μάλιστα αιτία της αποχώρησης του Ολυμπιακού από την υπόθεση του Γιασίν Μπενζιά. Ο Τρέχο είναι ένας καθαρός μεσοεπιθετικός, περισσότερο μάλιστα παίζοντας όλα αυτά τα χρόνια σε ρόλο ελεύθερου, πίσω από τον φουνταριστό. "Οκτάρι" δεν είναι και δεν έγινε ποτέ.

Εδώ λοιπόν έγκειται η μόνη ένσταση στο άκουσμα του ονόματός του, αφού -επαναλαμβάνουμε- ο Ολυμπιακός δεν φαίνεται να ψάχνει πλέον έναν μεσοεπιθετικό, αλλά έναν ποδοσφαιριστή για να συμπληρώσει την τριάδα που υπάρχει στο κέντρο του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Παράνοια" Μαρινάκη - Αυτόν "χτυπάει" για αντι-Φορτούνη - Φοβερός μπαλαδόρος - Κάνει 7 εκατομμύρια!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags