Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Τζακ Ρόντγουελ: Πάει για το... θαύμα ο Νταμπίζας
| 2019-08-06 13:21:00

Πάει για το... θαύμα ο Νταμπίζας - Πώς κλείνει τη σούπερ μεταγραφή - Θα τον λατρέψουν οι οπαδοί

του Νίκου Στεργίου
Πάει για το... θαύμα ο Νταμπίζας - Πώς κλείνει τη σούπερ μεταγραφή - Θα τον λατρέψουν οι οπαδοί

Είναι τρελό deal, παίζει μεγάλη μπάλα. Αν το κάνει κι αυτό...

Η προσπάθεια του Παναθηναϊκού για τον Τζακ Ρόντγουελ είναι υπαρκτή. Ανεξαρτήτως των διαψεύσεων -που πλέον έχουν χάσει και την αξία τους, για όλες τις ομάδες, θυμίζοντας τον μύθο του Αισώπου με τον βοσκό και τον λύκο- από πλευράς "πρασίνων" για τη φημολογούμενη άφιξη του 28χρονου Αγγλου μέσου,  ανεξαρτήτως της καθοδικής πορείας που έχει πάρει εδώ και μια δεκαετία η καριέρα του, ο Παναθηναϊκός όντως ασχολείται.

Υπάρχουν σαφείς ενδείξεις πως ο Ρόντγουελ ήρθε όντως στην Αθήνα. Περαστικός μεν, μετά από μια σύντομη, ολιγοήμερη παραμονή του για διακοπές στη Μύκονο, αλλά ήρθε. Και προφανώς, για να ήρθε, δεν γίνεται να μη συναντήθηκε και με τον Νταμπίζα. Λογικό απολύτως ο Παναθηναϊκός να κρατάει χαμηλά τους τόνους, αφού η περίπτωση Ρόντγουελ ξεπερνάει κατά πολύ το ταβάνι του.

Ο Άγγλος έχει κάνει μια περιουσία από το ποδόσφαιρο. Γι’ αυτό άλλωστε και έχει γίνει συνώνυμο της μεταγραφικής αποτυχίας στην πατρίδα του, αφού αφενός ακριβοπληρώθηκαν οι ομάδες του, αφετέρου αυτές που τον απέκτησαν τού πρόσφεραν πολύ μεγάλα συμβόλαια. Το τελευταίο του, στην Μπλάκμπερν, ήταν ύψους 1,2 εκατ. ευρώ μεικτά. Κάτι που μεταφράζεται σε 600.000 ευρώ "καθαρά".

Αυτό το ποσό, πάνω κάτω, θα είναι και το μίνιμουμ των αξιώσεων του σε οποιαδήποτε προσέγγιση έχει από οποιαδήποτε ομάδα. Πόσο μάλλον από τον Παναθηναϊκό. Και ναι, μπορεί να διαρρέεται δεξιά και αριστερά πως δεν τον ενδιαφέρουν τα χρήματα, αλλά το πρότζεκτ, αλλά όμως, αν ισχύει κάτι τέτοιο τότε το "τριφύλλι" πραγματικά δεν έχει καμία ελπίδα (αφού θα μπορέσει για παράδειγμα να βρει ένα αξιόλογο πρότζεκτ στην πατρίδα του), αφετέρου πόσο να μειώσει τις απαιτήσεις του για να πλησιάσει σε αυτά που μπορεί να δώσει η ελληνική ομάδα; Θα πρέπει να το κάνει κατά 50%.

Γι’ αυτό, επειδή προφανώς η παρουσία του Τζακ Ρόντγουελ στην Αθήνα και οι συζητήσεις του με ανθρώπους των "πράσινων" ήταν αποκλειστικά ανιχνευτική και επειδή στο οικονομικό υπάρχει τεράστια διαφορά, ο Παναθηναϊκός χαμηλώνει τον πήχη των προσδοκιών, διαψεύδοντας ερχομούς και συναντήσεις.

Σίγουρα όμως, η δεινότητα που έχει επιδείξει ο Νταμπίζας αυτό το καλοκαίρι, φέρνοντας σχεδόν όλες τις μεταγραφικές υποθέσεις με τις οποίες ασχολήθηκε στα μέτρα του "τριφυλλιού", αλλά και το γεγονός πως ο παίκτης μπήκε στη διαδικασία να έρθει στην Αθήνα και να μιλήσει, είναι στοιχεία που δίνουν λόγους αισιοδοξίας στον Παναθηναϊκό και την προσπάθειά του.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Toυς έχωσε στη λάσπη ο Πιτίνο - Αυτός "έφερε" τον Τζόνσον - Θα κάνει "όργια" με Παπαπέτρου

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags