Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τον "τελείωσε" ο Νταμπίζας - Αποχωρεί μεγάλο όνομα
| 2019-08-07 10:00:00

Τον "τελείωσε" ο Νταμπίζας - Φεύγει από τον ΠΑΟ top όνομα - Deal με ένα "χαρτί" - Πού θα πάει

του Νίκου Στεργίου
Τον "τελείωσε" ο Νταμπίζας - Φεύγει από τον ΠΑΟ top όνομα - Deal με ένα "χαρτί" - Πού θα πάει

Θέμα χρόνου να σκάσει το "μπαμ". Τι συνέβη. Όλο το παρασκήνιο. 

Παναθηναϊκός - Τάσος Χατζηγιοβάνης: Οι δηλώσεις του μάνατζερ του νεαρού άσου, Πασχάλη Τουντούρη, σε βελγικά media, ενδεικτικές της... προέλευσης του ενδιαφέροντος για τον εξτρέμ του "τριφυλλιού", αλλά και της εστίασης των εκπροσώπων του για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Έτσι κι αλλιώς, στην αγορά των Κάτω Χωρών, ο ατζέντης του διεθνούς με την Ελπίδων επιθετικού έχει αρκετές προσβάσεις και διάφορα deals τα τελευταία χρόνια, οπότε είναι λογικό, από τη στιγμή που έχει τον δίαυλο, να επιδιώκει να πετύχει ένα ακόμη για τον 22χρονο άσο.

Ο Τουντούρης λοιπόν ρωτήθηκε με αφορμή τα δημοσιεύματα που θέλουν τη Γάνδη να ενδιαφέρεται για τον παίκτη. Δεν το επιβεβαίωσε, δεν το διέψευσε, κάνοντας λόγο, γενικά, για ομάδες τόσο από το Βέλγιο όσο και από την Ολλανδία που διεκδικούν τον πελάτη του.

Η αλήθεια είναι πως σε αυτές δεν βρίσκεται η Γάνδη. Υπάρχουν όντως τουλάχιστον τρεις ομάδες από τις δύο αυτές χώρες που είναι "ζεστές" για τον 22χρονο εξτρέμ, όχι όμως η πρώην ομάδα του τελευταίου μεταγραφικού αποκτήματος του ΠΑΟΚ, του Εσίτι.

Λογικά, μέχρι το τέλος του μήνα, πρόταση θα φέρει ο Τάσος Χατζηγιοβάνης. Το πρόβλημα είναι πως οι απαιτήσεις του "τριφυλλιού" παραμένουν σε επίπεδα που δεν φαίνεται διάθεση από καμία εκ των ενδιαφερόμενων να φτάσουν. Περίπου 1,5 εκατ. ευρώ ζητάει ο Παναθηναϊκός, ζήτημα είναι αν το ποσό που θα έρθει στα γραφεία του συλλόγου να ξεπεράσει το εκατομμύριο.

Κάτι που αυτονόητα δημιουργεί μεγάλο δίλημμα στον Νταμπίζα. Να μειώσει τις αξιώσεις του και να δεχθεί την πώληση είτε να κρατήσει τη σκληρή γραμμή, εμμένοντας στο 1,5 εκατ. ευρώ, ρισκάροντας πιθανώς να χάσει σε έξι μήνες, ελεύθερο τον παίκτη, αφού Πρωτοχρονιά θα έχει δικαίωμα να υπογράψει όπου θέλει μιας και το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι;

Δεν λείπουν πάντως και αυτοί που υποστηρίζουν πως δεν αποκλείεται μια συμβιβαστική λύση, με ένα deal που θα καλύπτει όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, χωρίς κατ' ανάγκη αυτή η λύση να αφορά τις οικονομικές παραμέτρους του. Για να δούμε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτό είναι το ποσό-ρεκόρ που μπήκε στο PAO Alive από απλό οπαδό - Άφωνος και ο Γιαννακόπουλος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags