23/01/11 - 00:44

Η τρίτη μεταγραφή του Μαρινάκη!

Ο sportdog αποκαλύπτει ότι μέσα στις επόμενες ώρες θα ανακοινωθεί και η τρίτη μεταγραφή του Ολυμπιακού για τον Γενάρη. Κλεισμένο και τελειωμένο είναι το θέμα...

Η τρίτη μεταγραφή του Μαρινάκη!
41.231views 0shares

Το παραμύθι της Χαλιμάς πουλάει ο Μαρινάκης επιχειρώντας να τους πιάσει όλους στον ύπνο. Και τα κατάφερε με τον Τζιμπούρ, άσχετα αν στην πραγματικότητα δεν υπήρχε ανταγωνισμός. Εκείνο που θέλει ο Μαρινάκης είναι να αιφνιδιάζει και το πέτυχε στον απόλυτο βαθμό. Επικοινωνιακά το παίζει άριστα το παιχνίδι και μάλιστα επειδή είναι και μαγαζί γωνία ο Ολυμπιακός, οι καλοί παίκτες (Τζιμπούρ) φαίνονται παικταράδες και οι μέτριοι (Νέμεθ) γίνονται καλοί. Το αποτέλεσμα είναι ότι γίνεται ο σαματάς που θέλει ο πρόεδρος της ΠΑΕ που ετοιμάζεται για νέο χτύπημα!

Ποιο νέο δηλαδή... Παλιό είναι!

Απλά ο Μαρινάκης τον αφήνει περιμένοντας ένα τελευταίο δώρο. Λοιπόν, για να μην το τραβάμε άλλο το θέμα. Ο Κουμορτζί πιθανότατα παίζει απόψε το τελευταίο του παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Κλεισμένος είναι και από αύριο-μεθαύριο πάει στο Ρέντη. Αυτός είναι ο μέσος που θα ολοκληρώσει τις κινήσεις του Ολυμπιακού για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Τον άφησε για να γλιτώσει το κράξιμο ο Βεντούρης, να πάρει κανένα πόντο ο Πανιώνιος (το έκανε με τον Άρη) και αν τα καταφέρει και σήμερα κόντρα στον Παναθηναϊκό θα έχει πετύχει με ένα σμπάρο τρία τριγόνια.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ