Facebook Pixel Η τρίτη μεταγραφή του Μαρινάκη!
| 2011-01-23 00:44:00

Η τρίτη μεταγραφή του Μαρινάκη!

Η τρίτη μεταγραφή του Μαρινάκη!

Ο sportdog αποκαλύπτει ότι μέσα στις επόμενες ώρες θα ανακοινωθεί και η τρίτη μεταγραφή του Ολυμπιακού για τον Γενάρη. Κλεισμένο και τελειωμένο είναι το θέμα...

Το παραμύθι της Χαλιμάς πουλάει ο Μαρινάκης επιχειρώντας να τους πιάσει όλους στον ύπνο. Και τα κατάφερε με τον Τζιμπούρ, άσχετα αν στην πραγματικότητα δεν υπήρχε ανταγωνισμός. Εκείνο που θέλει ο Μαρινάκης είναι να αιφνιδιάζει και το πέτυχε στον απόλυτο βαθμό. Επικοινωνιακά το παίζει άριστα το παιχνίδι και μάλιστα επειδή είναι και μαγαζί γωνία ο Ολυμπιακός, οι καλοί παίκτες (Τζιμπούρ) φαίνονται παικταράδες και οι μέτριοι (Νέμεθ) γίνονται καλοί. Το αποτέλεσμα είναι ότι γίνεται ο σαματάς που θέλει ο πρόεδρος της ΠΑΕ που ετοιμάζεται για νέο χτύπημα!

Ποιο νέο δηλαδή... Παλιό είναι!

Απλά ο Μαρινάκης τον αφήνει περιμένοντας ένα τελευταίο δώρο. Λοιπόν, για να μην το τραβάμε άλλο το θέμα. Ο Κουμορτζί πιθανότατα παίζει απόψε το τελευταίο του παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Κλεισμένος είναι και από αύριο-μεθαύριο πάει στο Ρέντη. Αυτός είναι ο μέσος που θα ολοκληρώσει τις κινήσεις του Ολυμπιακού για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Τον άφησε για να γλιτώσει το κράξιμο ο Βεντούρης, να πάρει κανένα πόντο ο Πανιώνιος (το έκανε με τον Άρη) και αν τα καταφέρει και σήμερα κόντρα στον Παναθηναϊκό θα έχει πετύχει με ένα σμπάρο τρία τριγόνια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags