Facebook Pixel Ο Βαλμπουενά είναι ο νέος ηγέτης του Ολυμπιακού - Γι’ αυτό δεν θέλει αντί-Φορτούνη
Ποδόσφαιρο
| 2019-08-07 22:45:00

Είναι ο νέος ηγέτης του Ολυμπιακού - Γι’ αυτό δεν θέλει αντι-Φορτούνη ο Μαρτίνς - Δικαίωση Μαρινάκη

Sportdog Team
Είναι ο νέος ηγέτης του Ολυμπιακού - Γι’ αυτό δεν θέλει αντι-Φορτούνη ο Μαρτίνς - Δικαίωση Μαρινάκη

Ξέρει μεγάλη μπάλα και δεν ήρθε για τα τελευταία ένσημα.

Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης απέναντι στην Μπασακσεχίρ, καθώς επικράτησε στην Τουρκία με 0-1 χάρη στο γκολ του Γιώργου Μασούρα. 

Το εξαιρετικό τέρμα του Έλληνα επιθετικού προήλθε μετά από φοβερή ασίστ του Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος πριν τη σέντρα απέφυγε με εκπληκτική ατομική ενέργεια τον αντίπαλό του. 



Γενικά, ο Γάλλος άσος μπορεί να μην... έβγαλε μάτια με την απόδοσή του, αλλά απέδειξε στη φάση του γκολ και σε κάποιες άλλες στιγμές ότι το... έχει ακόμη και πως δεν έχει έρθει στην Ελλάδα για να κολλήσει τα τελευταία ένσημα. 

Ο έμπειρος μπαλαδόρος διαθέτει απίστευτη ποιότητα και μπορεί με μία κίνηση να κάνει τη διαφορά στο παιχνίδι του Ολυμπιακού. Κάτι που γνωρίζει, βεβαίως, άριστα και ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος τον πιστεύει πολύ και γι' αυτό, άλλωστε, έχει εισηγηθεί την απόκτηση ενός ακόμα κεντρικού χαφ και όχι ενός επιτελικού μέσου ως αντικαταστάτη του Κώστα Φορτούνη. 



Ο Ματιέ Βαλμπουενά, λοιπόν, δείχνει έτοιμος να ηγηθεί της φετινής προσπάθειας των Πειραιωτών, αλλά και να παίξει το ρόλο του Έλληνα αρχηγού του Ολυμπιακού, δηλαδή αυτόν του οργανωτή, μέχρι να γυρίσει ο "Φορτού" και πάλι δυνατός στη δράση. 

Και, βεβαίως, θα πρέπει να θυμίσουμε πως η μεταγραφή του Γάλλου άσου μόνο εύκολη δεν ήταν για τον Ολυμπιακό, καθώς χρειάσθηκαν πολλές προσπάθειες και οικονομική υπέρβαση από τον Βαγγέλη Μαρινάκη για να αποφασίσει ο παίκτης να έρθει στην Ελλάδα. Μία κίνηση που φαίνεται από πολύ νωρίς να δικαιώνει την "ερυθρόλευκη" διοίκηση, καθώς ο 34χρονος άσος αποδεικνύει ότι δεν έχει... τελειώσει ως ποδοσφαιριστής, όπως πολλοί πίστευαν πριν έρθει στην Ελλάδα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αίσχος! Τι απαράδεκτο έγινε στο Μπασακσεχίρ-Ολυμπιακός - Δείτε την ενέργεια-ντροπή (ΦΩΤΟ)
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags