Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μπασακσεχίρ: Αποκάλυψη-φωτιά των Τούρκων - Ανακοινώνει η UEFA
Ποδόσφαιρο
| 2019-08-08 10:15:00

Χαμός στην "Μπασάκ" - Αποκάλυψη-φωτιά των Τούρκων - Ανακοινώνει η UEFA - Πανηγυρίζουν στο λιμάνι

του Παναγιώτη Νικολάου
Χαμός στην "Μπασάκ" - Αποκάλυψη-φωτιά των Τούρκων - Ανακοινώνει η UEFA - Πανηγυρίζουν στο λιμάνι

Τι έγινε τελικά στα αποδυτήρια και τι θα γίνει στη ρεβάνς; 

Ολυμπιακός - Μπασακσεχίρ: Μυστήριο υπάρχει γύρω από το τι έγινε ακριβώς μετά το τέλος του χθεσινού ματς των "ερυθρολεύκων" στην Κωνσταντινούπολη. Πρώτα, οι δηλώσεις του επίτιμου προέδρου των Πειραιωτών, Σάββα Θεοδωρίδη, αποκάλυψαν... πέσιμο των παικτών και του προπονητή της τουρκικής ομάδας στον διαιτητή της αναμέτρησης, Όρελ Γκρίνφιλντ, γεγονός που σύμφωνα με τον παράγοντα του Ολυμπιακού, κόστισε σε αποβολές παικτών και προπονητή των "πορτοκαλί".

Αργότερα, και πριν αναχωρήσει ο Ολυμπιακός από την Κωνσταντινούπολη, κυκλοφόρησε πως δεν υπάρχουν κόκκινες κάρτες σε ποδοσφαιριστές της Μπασακσεχίρ, αλλά... κόκκινη, μόνο δηλαδή στον Αζουμπουίκε και άλλη μία στον προπονητή της "Μπασάκ", Οκάν Μπουρούκ.

Διαφορετική βέβαια ήταν η οπτική της τουρκικής τηλεόρασης, η οποία στη μεταμεσονύχτια εκπομπή της για το παιχνίδι επιβεβαίωσε την αποβολή του προπονητή Μπουρούκ, αναφέροντας πως έχει αποβληθεί και ο γερόλυκος στόπερ της ομάδας, ο Ορελιέν Σετζού.

Κάτι που φαίνεται να επιβεβαιώνεται από το γεγονός πως ο Μπουρούκ δεν έδωσε το παρών στη συνέντευξη Τύπου, αλλά εκεί βρέθηκε ο βοηθός του, Σαράογλου, ο οποίος μάλιστα έδωσε και το πλαίσιο του επεισοδίου που έγινε στα αποδυτήρια με τον Ισραηλινό διαιτητή:

"Το μόνο που έκανε ο Οκάν ήταν να πει στον διαιτητή, στα αγγλικά, πως παίζουμε ποδόσφαιρο. Το ίδιο έλεγε και ο Ορελιέν, φωνάζοντας ντροπή στον διαιτητή. Μάλιστα, ο προπονητής προσπάθησε να απομακρύνει από τον δρόμο του διαιτητή τον Σετζού, ωστόσο σε εκείνο το σημείο άρχισε να δείχνει κόκκινες κάρτες", τόνισε χαρακτηριστικά.

Προφανώς, τη λύση θα δώσει η δημοσιοποίηση της σχετικής έκθεσης του Όρελ Γκρίνφιλντ, η οποία αποστέλλεται σήμερα στην ΟΥΕΦΑ. Στην ιστοσελίδα πάντως της οποίας, στα στοιχεία του παιχνιδιού δεν έχει σημειωθεί το παραμικρό, ούτε γίνεται και κάποια πρόσθετη αναφορά.

Αυτονόητο, πως όσες κόκκινες έχει δείξει ο Ισραηλινός ρέφερι στα αποδυτήρια, μετά το τέλος του ματς, ισχύουν κανονικότατα και αυτοί που τις είδαν δεν πρόκειται να συμμετάσχουν στη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βουίζει η Τουρκία για "μπαμ" του Ολυμπιακού - Παίρνει τη "σβούρα" με 1.000.000!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags