Facebook Pixel Να γιατί επέλεξε την Κράσνονταρ ο Μπεργκ
| 2019-08-08 16:41:00

Αποκαλύψεις από Μπεργκ - Να γιατί επέλεξε την Κράσνονταρ - Τι είπε για ΠΑΟ και Ελλάδα!

Sportdog Team
Αποκαλύψεις από Μπεργκ - Να γιατί επέλεξε την Κράσνονταρ - Τι είπε για ΠΑΟ και Ελλάδα!

Από τα λεγόμενά του καταλαβαίνει κανείς γιατί ήταν δύσκολη η περίπτωση του Ολυμπιακού.

Ο Μάρκους Μπεργκ ξεκίνησε βασικός με την Κράσνονταρ στον αγώνα του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League κόντρα στην Πόρτο και σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς στην ιστοσελίδα της ρωσικής ομάδας αποκάλυψε το γιατί επέλεξε να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Παράλληλα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την θητεία του στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, λέγοντας ότι ήταν μία από τις καλύτερες, αν όχι η καλύτερη περίοδος της καριέρας του, κάτι που φανερώνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο το πόσο δύσκολο θα ήταν για τον Σουηδό να επιλέξει τον αιώνιο αντίπαλο του Τριφυλλιού, Ολυμπιακό, που ενδιαφέρθηκε έντονα για να τον αποκτήσει το φετινό καλοκαίρι.

«Η οικογένεια μου ένιωθε πολύ άνετα στην Ελλάδα και μου άρεσε να παίζω εκεί. Πρόσφερα πολλά στο γήπεδο, ήμουν πολύ σημαντικός για την ομάδα. Οι οπαδοί με αντιμετώπισαν πολύ ζεστά. Μπορώ να πω ότι στην Ελλάδα ήταν η καλύτερη ή μια από τις καλύτερες περιόδους της καριέρας μου» ήταν αρχικά τα λόγια του Μπεργκ που πρόσθεσε για την επιλογή της Κράσνονταρ:

«Ο κύριος λόγος ήταν η ευκαιρία να αγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο και να εξελιχθώ. Η Κρασνοντάρ είναι ένα από τα κορυφαία club στην Ρωσία και παίζει στην Ευρώπη. Η ομάδα παίζει στα προκριματικά του Champions League κάτι που είναι σημαντικό. Επίσης, θέλω να είμαι στην Εθνική Σουηδίας και το να παίζω στην Κράσνονταρ, ομάδα με σοβαρές φιλοδοξίες και στόχους, με βοηθάει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags