Facebook Pixel ΑΕΚ - Μιγκέλ Καρντόσο: Θέλει τον Μπα στην Ένωση
| 2019-08-10 10:10:00

Παίρνει... Σεμέδο η ΑΕΚ - Έγραψε ιστορία με VAR - Ζήτησαν 10.000.000 - Τα "σκάει" ο Τίγρης!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Παίρνει... Σεμέδο η ΑΕΚ - Έγραψε ιστορία με VAR - Ζήτησαν 10.000.000 - Τα "σκάει" ο Τίγρης!

Απίστευτο ρεκόρ στην Πριμέρα. "Τελειωμένος". Θα τον... σκοτώσουν;

ΑΕΚ - Μιγκέλ Καρντόσο: Σαφές πως το… θεριό είναι αυτό που προτιμάει ο Καρντόσο για την ενίσχυση της άμυνας της Ένωσης. Ο ψηλότερος παίκτης που αγωνίστηκε την τελευταία διετία στην Πριμέρα, ο ύψους 1.97, Αμπντουλαγέ Μπα, είναι ο «εκλεκτός» του Πορτογάλου τεχνικού προκειμένου να «κλείσει» με τον Σενεγαλέζο την πεντάδα των κεντρικών αμυντικών της Ενωσης.

Ποια τα δεδομένα της υπόθεσης; Η Ράγιο, έχοντας υποβιβαστεί στη Σεγούντα, ζητάει την πώληση του Μπα, αφού αφενός δεν συμπεριλαμβάνεται στα σχέδια του νιόφερτου Πάκο Χέμεθ,  αφετέρου (και κυρίως) δεν μπορεί να το «σηκώσει» στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία. Πρόκειται για συμβόλαιο που ξεπερνάει τις 700.000 ευρώ και τον δεσμεύει για άλλα δύο χρόνια.

Παρά ταύτα, ο 29χρονος Αφρικανός, ο οποίος τον περασμένο Σεπτέμβριο, στο ματς Ράγιο – Αλαβές έγραψε ιστορία, αφού έγινε ο πρώτος στο ισπανικό πρωτάθλημα που αποβλήθηκε μέσω χρήσης VAR, ακολουθεί εδώ και δύο εβδομάδες κανονικά την προετοιμασία της Ράγιο, η οποία δεν δείχνει διάθεση να τον… σκοτώσει.

Είναι χαρακτηριστικό, παρότι με άλλα δεδομένα σε σχέση με σημερινά, τον περασμένο Φεβρουάριο, οι Μαδριλένοι απέρριψαν πρόταση 5 εκατ. ευρώ για τον Μπα από την Αλ Νασρ, ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, αξιώνοντας το ποσό που προβλέπονταν στο buy-out του συμβολαίου του: 10 εκατ. ευρώ!

Αυτονόητο πως κάτι τέτοιο δεν υφίσταται πλέον, αλλά όσο και να θέλει ο ισπανικός σύλλογος να ξεφορτωθεί το συμβόλαιο του Αφρικανού, δεν φαίνεται διατεθειμένος να βάλει «πλάτη» ούτε σε ενδεχόμενο δανεισμού, αφού ξεκάθαρα η προτεραιότητα είναι η πώληση του Μπα, αλλά ούτε και να καλύψει τη δεδομένη διαφορά που υπάρχει μεταξύ των «μπορώ» της ΑΕΚ και των απαιτήσεων του Αφρικανού. Διαφορά αν ισχύουν τα ρεπορτάζ, είναι τεράστια (300.000 ευρώ)…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH: Ο Καρντόσο έβαλε πρόστιμο... 240 ευρώ σε παίκτη της ΑΕΚ - ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ γιατί

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags