Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Πώς θα αποφύγει την τιμωρία λόγω Financial Fair Play - Αποκάλυψη για Πρίγιοβιτς
| 2019-08-10 18:32:00

"Ρουκέτες" UEFA στην Τούμπα - Αποκάλυψη για Πρίγιοβιτς - Θέλει +25 εκατ. - Φοβερή "ντρίπλα" Ιβάν!

Sportdog Team
"Ρουκέτες" UEFA στην Τούμπα - Αποκάλυψη για Πρίγιοβιτς - Θέλει +25 εκατ. - Φοβερή "ντρίπλα" Ιβάν!

Όλα στα... κόκκινα, ψάχνουν λεφτά. Ο Άγιαξ και το... OPEN.

Ένα από τα μεγαλύτερα, αν όχι το μεγαλύτερο, αγκάθι στην μεταγραφική (και όχι μόνο) πολιτική του ΠΑΟΚ τα τελευταία τουλάχιστον δύο χρόνια, ήταν οι κανονισμοί του Financial Fair Play. Κανονισμοί και πλαίσιο που σε αρκετές περιπτώσεις αν δεν καταστρατηγήθηκαν, τουλάχιστον δεν τηρήθηκαν στο ακέραιο από τους πρωταθλητές, οι οποίοι είτε μέσω ανοχής (συνηθέστερα), είτε μέσω συνεχών και ολοένα και πιο αυστηρών προειδοποιήσεων, κατάφερναν να αποφεύγουν τιμωρίες. Τιμωρίες, που τις περισσότερες φορές, συνδέονται και έχουν να κάνουν με απαγόρευση μεταγραφών (αλλά δεν είναι οι μόνες).

Η στροφή στον τρόπο που λειτουργεί μεταγραφικά ο ΠΑΟΚ, εμφανής από τον περασμένο Ιανουάριο, όταν επιλέχθηκε ως αντι-Πρίγιοβιτς, ο Σβιντέρσκι. Πώληση 10 εκατ. ευρώ, αγορά που δεν ξεπέρασε καν τα 2.  Και, όπως φαίνεται και στην τρέχουσα καλοκαιρινή περίοδο, ο Δικέφαλος είναι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις του, προκειμένου μια θετική μαγιά που έχει δημιουργηθεί και απομειώνει τους λογαριασμούς που ήταν στα… κόκκινα, να μην την εξαφανίσει.

Για να γίνει αυτό και να απομακρυνθεί τελείως ο βραχνάς της ΟΥΕΦΑ, και μάλιστα, όχι μόνο για φέτος, αλλά για την επόμενη (μίνιμουμ) διετία, σε δύο τεινά μπορεί να προσδοκά ο ΠΑΟΚ: το πρώτο, είναι η πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού με εγγυημένα έσοδα +25 εκατ. ευρώ, τα πάντα εξομαλύνονται. Κακά τα ψέματα, δύσκολο, όπως έδειξε όμως το πρώτο ραντεβού με τον Αγιαξ, όχι και απίθανο εν όψει της ρεβάνς του Αμστερνταμ.

Το δεύτερο; Ένα τηλεοπτικό συμβόλαιο. Το πρόβλημα για τον Δικέφαλο θα λύνονταν αν ίσχυε η συμφωνία που υπήρχε με την ΕΡΤ επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο πλέον, δεν υφίσταται ούτε ως… σενάριο επιστημονικής φαντασίας η συγκεκριμένη προοπτική. Οπότε, ουσιαστικά ο ΠΑΟΚ «εξαναγκάζεται» σε… ίδια λύση, αφού όπως αναφέρει η σαφώς έχουσα γνώση των εντός του συλλόγου δεδομένα, FORZA, οι πρωταθλητές βρίσκονται πολύ κοντά στο να αποφασίσουν να εκχωρήσουν τα τηλεοπτικά του δικαιώματα στο OPEN, το κανάλι δηλαδή του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος πρακτικά με αυτόν τον τρόπο θα «καλύψει» μέσω της μίας τσέπης (OPEN), το πρόβλημα που υπάρχει στην άλλη (ΠΑΟΚ)…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε τώρα - Μεταγραφές τέλος στον ΠΑΟΚ - Απόφαση Σαββίδη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags