Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιώργος Δώνης: Κλείνει το ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν
| 2019-08-11 10:15:00

Έκπληξη από Δώνη - Φέρνει τρελό γκολτζή - Αυτόν "καθαρίζει" - "Τρέμει" ο Μακέντα!

του Νίκου Στεργίου
Έκπληξη από Δώνη - Φέρνει τρελό γκολτζή - Αυτόν "καθαρίζει" - "Τρέμει" ο Μακέντα!

Ανατροπή στο πλάνο. "Μπαμ" με "εννιάρι". Αποκάλυψη sportdog.

Παναθηναϊκός - Γιώργος Δώνης: Κλείνει το ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν με τους Δώνη και Νίκο Νταμπίζα να προσθέτουν τις τελευταίες "πινελιές" στο δυναμικό της ομάδας.

Μπορεί οι Πράσινοι να επικεντρώθηκαν το τελευταίο διάστημα στην απόκτηση στόπερ και αμυντικού χαφ, όμως υπάρχει ακόμα μια κίνηση που σχεδιάζουν να κάνουν και αφορά στην προσθήκη ενός επιθετικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Δώνης επιθυμεί την απόκτηση ενός φορ, αφού θέλει ακόμα μια λύση στη γραμμή κρούσης για να διαθέτει στα χέρια του o Παναθηναϊκός μια ικανή τριάδα, μαζί με τους Φεντερίκο Μακέντα και Νίκο Βέργο.

Στο ρόστερ υπάρχει και ο Αργύρης Καμπετσής, φαίνεται όμως πως ο Δώνης δεν τον υπολογίζει ως σέντερ φορ.

Ούτως ή άλλως, ο νεαρός άσος δεν "έλαμψε" με την παρουσία του στην προετοιμασία, ενώ χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ο προπονητής του τον χρησιμοποίησε κατά κόρον σε θέση εξτρέμ και όχι σέντερ φορ.

Όπως έχουν τα πράγματα, όλα δείχνουν πως ο Καμπετσής λογίζεται (αν μείνει στο ρόστερ) ως ακόμα μια λύση για τα "φτερά" της επίθεσης, με τον Παναθηναϊκό να βγαίνει στην αγορά ώστε να ψάξει για ακόμα ένα "εννιάρι", έναν κλασικό επιθετικό που θα μπορεί να προσφέρει λύσεις στη μεγάλη περιοχή και γκολ στους Πράσινους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δήλωση-ΣΟΚ από ισχυρό άνδρα ομάδας της Σούπερ Λιγκ - Άνω-κάτω το ελληνικό ποδόσφαιρο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags