Facebook Pixel Ολυμπιακός: Μπαίνουν χρήματα στα ταμεία και "σκάει" μεταγραφή - Παίρνει... Σεμέδο στα χαφ
Ποδόσφαιρο
| 2019-08-11 16:30:00

Φοβερή εξέλιξη - Μπαίνουν εκατομμύρια στον Ολυμπιακό - Σκάει και μεταγραφάρα - "Σεμέδο" στα χαφ!

του Παναγιώτη Νικολάου
Φοβερή εξέλιξη - Μπαίνουν εκατομμύρια στον Ολυμπιακό - Σκάει και μεταγραφάρα - "Σεμέδο" στα χαφ!

"Χαμός" μετά την πρόκριση, "σπρώχνουν" χρήμα. Ποιος έρχεται;

Ολυμπιακός: Η νίκη στην Κωνσταντινούπολη, πέραν του προφανούς πλεονεκτήματος που δίνει στον Ολυμπιακό για πρόκριση στα play-off του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλάζει και το… πλανάρισμα για τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις που απομένουν στους "ερυθρόλευκους".

Ετσι κι αλλιώς, το μεταγραφικό καλοκαίρι του Ολυμπιακού, παραδοσιακά, τελειώνει (σχεδόν πάντα) τη… δωδεκάτη ώρα της εκάστοτε μεταγραφικής περιόδου, ωστόσο τα δεδομένα πλέον είναι πολύ πιο ευοίωνα αναφορικά με την άνεση που έχει ο σύλλογος για να κινηθεί για την απόκτηση ενός χαφ, που "καίει" τη δεδομένη στιγμή και… βλέπουμε για ό,τι άλλο προκύψει.

Δεν είναι λίγο άλλωστε αν αναλογιστεί κανείς πως η πιθανή πλέον πρόκριση των "ερυθρόλευκων" στην επόμενη φάση των προκριματικών, θα τους αποφέρει (περίπου) 5 εκατ. ευρώ. Προσθέστε και τα άλλα τρία που μέχρι στιγμής (συμπεριλαμβανομένων τηλεοπτικών, εισιτηρίων και μπόνους ΟΥΕΦΑ) έχουν ήδη εισπράξει και έτσι, γίνεται αντιληπτό πως ο Ολυμπιακός σε περίπτωση που όντως προκριθεί, θα έχει ουσιαστικά, μόνο με την καλοκαιρινή του πορεία, εξισορροπήσει όλη του την ως τώρα μεταγραφική δαπάνη!



Δεν συζητάμε φυσικά στην περίπτωση πρόκρισης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί το πράγμα και τα νούμερα, ξεφεύγουν. Ετσι κι αλλιώς, στον Ολυμπιακό τις τελευταίες δέκα μέρες υπήρχε η τάση να περιμένουν να οριστικοποιηθεί η έκβαση των αναμετρήσεων με την Μπασακσεχίρ και με αυτό δεδομένο, να προχωρήσουν στην αγορά ενός… Σεμέδο στα χαφ. Μιας δηλαδή προσθήκης ανάλογης ποιότητας, αξίας, αλλά και κόστους. 4,5 εκατ. ευρώ κόστισε ο Πορτογάλος στόπερ, κάτι παραπάνω από τόσα θα έρθουν στα ταμεία αν ο Ολυμπιακός παίξει στα play-off, λογικό συνεπώς αυτή η τάση να έχει ισχυροποιηθεί μετά την χτεσινή επικράτηση επί της Μπασακσεχίρ.

Διαφορετικός σίγουρα  ο "αέρας" με τον οποίο μπορούν να κάνουν τις συζητήσεις και τις κινήσεις τους οι "ερυθρόλευκοι", το ιδεατό για τους οποίους θα είναι ο χαφ που θα έρθει να είναι ενεργός με την ομάδα του, να έχει κάνει προετοιμασία προκειμένου -εφόσον όπως λέγεται θα είναι 100% επιλογή Μαρτίνς- να μπορεί να βοηθήσει και στην (πιθανή βάσει των χτεσινών αποτελεσμάτων) κόντρα με την Πόρτο στα play-offs.

Ακόμη και αν όμως κάτι τέτοιο δεν μπορέσει να γίνει, τότε, η λογική δεν αλλάζει. Αξιοποίηση των εσόδων της καλοκαιρινής πορείας για μια ποιοτική προσθήκη στο κέντρο, ακόμη και την… 31η Αυγούστου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διέρρευσε πριν λίγο - Ιδού η "μαύρη λίστα" του Μαρτίνς - Δύο ξένοι, ένας Έλληνας - Όνομα-έκπληξη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags