Facebook Pixel Τους "πάγωσε" ο Σαββίδης, "θυσία" για ΠΑΟΚ, τριπλό "χτύπημα"
| 2019-08-12 13:56:00

Τους... πάγωσε ο Ιβάν - Απίστευτη "θυσία" για ΠΑΟΚ - Τριπλό "χτύπημα" μετά τον Άγιαξ - Κρατηθείτε!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τους... πάγωσε ο Ιβάν - Απίστευτη "θυσία" για ΠΑΟΚ - Τριπλό "χτύπημα" μετά τον Άγιαξ - Κρατηθείτε!

Μεγάλη μπάλα στην Τούμπα. Πώς "καθαρίζουν" και τι ετοιμάζουν; 

Εδώ και καιρό φαίνεται πως τα πάντα αναφορικά με τις τελευταίες πινελιές του μεταγραφικού σχεδιασμού του ΠΑΟΚ έχουν "παγώσει" ελέω της διπλής αναμέτρησης με τον Άγιαξ. Η ρεβάνς αύριο, τα δεδομένα της γνωστά, σε κάθε περίπτωση, όπως έχει καταγράψει και σε προηγούμενα ρεπορτάζ του το sportdog, οι εξελίξεις αναμένονται από Τετάρτη και μετά. 

Τότε θα γνωρίζει ο Δικέφαλος αν έχει κάνει την υπέρβαση και συνεχίζει στα play-off του Τσάμπιονς Λιγκ (έχοντας προφανώς εξαιρετικές πιθανότητες για να φτάσει στους ομίλους, αφού πιθανότατα εκεί θα βρεθεί αντιμέτωπος με την Καραμπάγκ) ή θα περιοριστεί στο να διεκδικήσει (με απόλυτα προφανώς βατό αντίπαλο, Σλόβαν Μπρατισλάβας ή Ντάνταλκ) ένα εισιτήριο για τους ομίλους του Γιουροπα Λιγκ.

Εχουμε επισημάνει πολλές φορές πως κομβικό για τις τελευταίες προσθήκες του Δικεφάλου είναι η κατάσταση στο Financial Fair Play. Κατάσταση που θα... στρώσει αρκετά (έστω και με... εσωτερική "θυσία") μέσω της συμφωνίας για τη μετάδοση των εντός έδρας παιχνιδιών στο πρωτάθλημα από το OPEN, θα... ξεχαστεί σε περίπτωση πρόκρισης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και θα ισοσκελιστεί σε σημαντικό βαθμό αν τσεκαριστεί το μίνιμουμ, η είσοδος δηλαδή στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Αυτά λοιπόν τα δεδομένα περιμένουν στον ΠΑΟΚ μετά την αυριανή ρεβάνς με τον Άγιαξ για να ξέρουν μέχρι ποιο… ύψος θα μπορούν να φτάσουν για να ολοκληρώσουν το ρόστερ. Δεδομένες θα πρέπει να θεωρούνται οι προσθήκες ενός αριστερού μπακ, όπου πλέον δεν φαίνεται να παίζει το όνομα του Μίκο Αλμπορνός (για την ιστορία, ο Κοεντράο παραμένει ελεύθερος…) και ενός επιθετικού, ο οποίος θα πλαισιώσει τους Άκπομ, Σβιντέρσκι

Την ίδια ώρα, τα χθεσινά δημοσιεύματα από την Ιταλία, αναθερμαίνουν και την υπόθεση του Φίλιπ Μπράνταριτς, του διεθνή Κροάτη μέσου, ο οποίος σύμφωνα με τις συγκεκριμένες πηγές, παραμένει στο στόχαστρο των νταμπλούχων, οι οποίοι με τη σειρά τους θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν το timing του φινάλε της μεταγραφικής περιόδου προκειμένου να πιέσουν την Κάλιαρι να μειώσει τις απαιτήσεις της για την παραχώρηση του παίκτη. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτο: Πωλείται ξένος μπαλαδόρος του ΠΑΟΚ - Στη Θεσσαλονίκη ομάδα για τις υπογραφές!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags