Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Χαμός" με πρώην Ολυμπιακό - Τι έκανε και τον "καθαρίζουν"
| 2019-08-13 10:00:00

"Χαμός" στον ΠΑΟ με πρώην Ολυμπιακό - Τι έκανε και τον "καθαρίζουν" - Απίστευτος Κόναν, "τρώει" δύο

του Νίκου Στεργίου
"Χαμός" στον ΠΑΟ με πρώην Ολυμπιακό - Τι έκανε και τον "καθαρίζουν" - Απίστευτος Κόναν, "τρώει" δύο

"Τρελαμένος" ο Νταμπίζας. Ποιοι αποχωρούν. Διαβάστε ονόματα!

Παναθηναϊκός - Νίκος Βέργος: Αρκετή είναι η κουβέντα που γίνεται τις τελευταίες μέρες στα πέριξ του "τριφυλλιού" αναφορικά με τον 23χρονο φορ και κατά πόσον θα συνεχίσει την καριέρα του δανεικός. Κυκλοφόρησε μάλιστα ως ενδεχόμενο να παραχωρηθεί δανεικός στον Ατρόμητο.

Κατ' αρχάς, να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Το στάτους του νεαρού επιθετικού δεν άλλαξε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Ο παίκτης έκανε καλά παιχνίδια, εμφανίστηκε σαφώς βελτιωμένος, αλλά από το ξεκίνημα του καλοκαιριού, αυτό ακριβώς ήταν το πλάνο: να κάνει δηλαδή την προετοιμασία και από εκεί και πέρα, αν δεν κατάφερνε να αλλάξει το κλίμα που προϋπήρχε στο Κορωπί, τότε να παραχωρούνταν δανεικός.

Στον Παναθηναϊκό, παρότι δεν υπάρχει αναπληρωματικός του Μακέντα, αλλά αναζητείται έτσι κι αλλιώς μια ακόμη εναλλακτική (και ίσως όχι μόνο εναλλακτική) του Ιταλού, η άποψη για τον πρώην άσο του Ολυμπιακού δεν άλλαξε.

Από τη στιγμή μάλιστα που θεωρήθηκε πως ο παντελώς άπειρος σε οποιοδήποτε επαγγελματικό επίπεδο, Κονάν, είχε καλύτερη εικόνα στη διάρκεια του καλοκαιριού και εκτιμάται πως μπορεί να βοηθήσει περισσότερο, γενικά, χωρίς να έχει καν προσδιοριστεί η θέση του, τότε δεδομένα, οι διαθέσιμες θέσεις στο ρόστερ περιορίζονται. 

Όχι μόνο για τον 23χρονο φορ, αλλά και για τους υπόλοιπους μεσοεπιθετικούς του ρόστερ, αφού η προσθήκη ποιοτικών μεσοεπιθετικών, έχει κάνει δύσκολη τη ζωή τόσο του Καμπετσή όσο και του Εμμανουηλίδη, για τους οποίους το πλάνο των "πράσινων" είναι να παραχωρηθούν δανεικοί προκειμένου να έχουν εξασφαλισμένο χρόνο συμμετοχής, κάτι που -σύμφωνα με τον Νταμπίζα- στον Παναθηναϊκό που χτίζεται φέτος, δεν θα συμβεί.

Ανάλογο λοιπόν είναι και το σκεπτικό του Βέργου. Κάτι περισσότερο για τον Ατρόμητο δεν υπάρχει, αφού παρότι οι Περιστεριώτες ψάχνουν έναν ακόμη φουνταριστό να δίνει ανάσες στον Βέλλιο, δεν έχουν εξετάσει -μέχρι τώρα τουλάχιστον- την περίπτωση του επιθετικού του Παναθηναϊκού, ο οποίος πάντως, ανεξαρτήτως Ατρομήτου, ψάχνει εδώ και κάποιες μέρες (κάτι που όμως περίμενε από το ξεκίνημα του καλοκαιριού...) να βρει ομάδα προκειμένου να συνεχίσει, δανεικός πάντα, την καριέρα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έσκασε "οβίδα" στον ΠΑΟ - Αποχωρεί σούπερ παίκτης - Τεράστιο κενό - Δίνουν ποσό... ξεφτίλα

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags