Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ανδρέας Μπουχαλάκης: Πρόσφατα, επέκτεινε το συμβόλαιο του ως το καλοκαίρι του 2022
| 2019-08-15 11:30:00

"Ρουκέτα" στον Πειραιά - "Κλέβουν" βασικό άσο; - Ανανέωσε πρόσφατα - Θα... σαλτάρει ο Μαρτίνς

του Παναγιώτη Νικολάου
"Ρουκέτα" στον Πειραιά - "Κλέβουν" βασικό άσο; - Ανανέωσε πρόσφατα - Θα... σαλτάρει ο Μαρτίνς

Άναψαν "φωτιές" ξαφνικά. Τι συνέβη; Θέλει να φύγει;

Ολυμπιακός - Ανδρέας Μπουχαλάκης: Πρόσφατα, επέκτεινε το συμβόλαιο του ως το καλοκαίρι του 2022. Επιβράβευση της προσφοράς του στο γήπεδο (παρότι δεν εξαργυρώθηκε με μια τόσο σημαντική αύξηση στις αποδοχές του). Προσφορά που σπάνια είναι η αλήθεια αναγνωρίζεται από την εξέδρα, αναγνωρίζεται όμως από όλους τους τεχνικούς που έχουν περάσει από τον πάγκο του Ολυμπιακού. Και αυτό, μόνο τυχαίο δεν μπορεί να είναι για την επίδραση που έχει στο γήπεδο ο Ανδρέας Μπουχαλάκης.

Εχοντας ζήσει την εμπειρία του εξωτερικού από τη θητεία του στη Νότιγχαμ Φόρεστ, ο διεθνής Ελληνας μέσος διαβάζει τις τελευταίες ώρες πως βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο μιας εκτός συνόρων ομάδας, της ιταλικής Μπολόνια αυτή τη φορά. Αφορμή για τη σεναριολογία ήταν ένα ποστάρισμα Ιταλού δημοσιογράφου, ο οποίος τοποθέτησε τον «Μπούχα» στην κορυφή της μεταγραφικής αναζήτησης των «ροσομπλού» για την αντικατάσταση του Ερικ Πούλγκαρ, τον οποίο και πρόσφατα παραχώρησαν στη Φιορεντίνα.

Περισσότερο νερό στο μύλο, έριξε και το ταξίδι του αρχισκάουτ του ιταλικού συλλόγου, Μάρκο Ντι Βάιο, ο οποίος ήρθε στην Αθήνα προκειμένου να παρακολουθήσει δια ζώσης τον Μπουχαλάκη στην προχτεσινή ρεβάνς του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπασακσεχίρ. Αυτό από μόνο του αρκεί για να ενισχύσει τη σεναριολογία;

Κατ’ αρχάς, ο ίδιος ο Ανδρέας Μπουχαλάκης δεν γνωρίζει το παραμικρό. Δευτερευόντως, γνωρίζοντας πως έχει πλέον ρόλο βασικού στον Ολυμπιακού και έχοντας πρόσφατα ανανεώσει το συμβόλαιο του, είναι σαφές πως δεν είναι στα σχέδια του (τουλάχιστον τα άμεσα) ένας νέος ξεσηκωμός. Επιπρόσθετα, πέραν της παρουσίας του Ντι Βάιο, στον Ολυμπιακό δεν έχουν τίποτα περισσότερο απτό σχετικά με το φημολογούμενο ενδιαφέρον της  Μπολόνια.

Ακόμη και να είχαν, θα ήταν άκρως επιφυλακτικοί ακόμη και σε συζητήσεις να μπουν, ειδικά στο συγκεκριμένο timing, με τον Ολυμπιακό να διεκδικεί την είσοδο του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και τον Πέδρο Μαρτίνς να θεωρεί τον Μπουχαλάκη αναντικατάστατο (δεν προβλέπεται,  ακόμη και έγκαιρα να έρθει ο περίφημος χαφ που αναζητά ο Ολυμπιακός, να είναι βασικός στα παιχνίδια με την Κράσνονταρ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος Σα και ποιος Βαλμπουενά; Αυτός τρέλανε τον Μαρτίνς - Απίστευτο τι έκανε - Τρελή δικαίωση

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags