Facebook Pixel Ματέο Γκαρσία - Ολυμπιακός: Συμφωνία για Ματέο Γκαρσία - "Έφαγαν" τον Ολυμπιακό - Ανατροπή με... Μαρινάκη - Απίστευτα λεφτά!
| 2019-08-17 09:56:00

Συμφωνία για Ματέο Γκαρσία - "Έφαγαν" τον Ολυμπιακό - Ανατροπή με... Μαρινάκη - Απίστευτα λεφτά!

του Παναγιώτη Νικολάου
Συμφωνία για Ματέο Γκαρσία - "Έφαγαν" τον Ολυμπιακό - Ανατροπή με... Μαρινάκη - Απίστευτα λεφτά!

Δεν υπογράφει ο Αργεντινός. Τρελή ρελάνς. Φρέσκο ρεπορτάζ.

Ματέο Γκαρσία - Ολυμπιακός: Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του Ματέο Γκαρσία. Κλείσιμο λογικό για μια μεταγραφική ιστορία που άγγιξε (και συνεχίζει) τα όρια του σίριαλ.

Μεταμεσονύνκτια λοιπόν, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, πρώην τεχνικός διευθυντή της ΑΕΚ και νυν chief scout και σύμβουλος του προέδρου στη Λας Πάλμας, με δηλώσεις του σε σερβικά media παραδέχτηκε πως: «Ο Ερυθρός Αστέρας και η Λας Πάλμας έχουν συμφωνήσει στο ποσό της παραχώρησης του Ματέο Γκαρσία. Τα έχουμε βρει αλλά δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία του Γκαρσία με την ομάδα. Εγώ ως Σέρβος που είμαι ανάμεσα σε Ερυθρό Αστέρα και Ολυμπιακό στηρίζω πιο πολύ την ομάδα της χώρας μου αλλά δεν έχει να κάνει με μένα. Η Λας Πάλμας συμφώνησε σε ότι έπρεπε και τώρα είναι ζήτημα καθαρά του παίκτη», τόνισε χαρακτηριστικά.

Από εκεί και πέρα, μεταδόθηκε πως η συμφωνία των δύο ομάδων βρίσκεται σε ένα ποσό που προσεγγίζει τα 2 εκατ. ευρώ (η προσφορά του Ολυμπιακού λέγεται πως είναι στο 1,8), με τον Αστέρα να προσφέρει στον Αργεντινό 1,2 εκατ. ευρώ για τριετές συμβόλαιο, αισθητά μειωμένο σε σχέση με τις απολαβές που του προσφέρουν οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι – πάντα σύμφωνα με σερβικά media – δίνουν 2,6 εκατ. για τετραετές συμβόλαιο.

Κάποια media στη Σερβία έκαναν λόγο για άφιξη του Γκαρσία στο Βελιγράδι, κάτι που όμως δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά,  επιμένοντας πως οι οριστικές εξελίξεις θα προκύψουν εντός του Σαββατοκύριακου, με τον Αργεντινό να καλείται να δώσει την οριστική του απάντηση. Γνωστό άλλωστε – και πλέον επιβεβαιωμένο από κάθε πλευρά – πως ο 22χρονος εξτρέμ θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό.

Ωστόσο, ο Αστέρας έχει το πλεονέκτημα της καλύτερης πρότασης και συμφωνίας με τη Λας Πάλμας (και προφανώς και τον Μιλοβάνοβιτς, ο οποίος παίζει καθοριστικό ρόλο…), κάτι που δεν έχει πετύχει ακόμη ο Ολυμπιακός, που προφανώς με τα συγκεκριμένα δεδομένα θα πρέπει να κάνει υπέρβαση (στην προσφορά του) για να κερδίσει την… εύνοια των διοικούντων τον ισπανικό σύλλογο και φυσικά, να συνεχίσει να ποντάρει στην επιθυμία του Γκαρσία.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρομερή εξέλιξη για Ολυμπιακό - Τρελά εκατομμύρια στην ΠΑΕ - Τόσα... σπρώχνει για μεταγραφές!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags