Facebook Pixel ΑΕΚ - Μιγκέλ Καρντόσο: Ένταση στα αποδυτήρια - Απίστευτο τι έκανε ο Καρντόσο - Τρελαμένοι οι Έλληνες!
| 2019-08-17 18:55:00

Να γιατί έχουν πάρει... φωτιά τα αποδυτήρια - Απίστευτο τι έκανε ο Καρντόσο - Τρελαμένοι οι Έλληνες!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Να γιατί έχουν πάρει... φωτιά τα αποδυτήρια - Απίστευτο τι έκανε ο Καρντόσο - Τρελαμένοι οι Έλληνες!

Τι... προκλητικό έγινε μετά την Κραϊοβα; Έτσι εξηγούνται όλα...

ΑΕΚ - Μιγκέλ Καρντόσο: Τεράστια αναταραχή έχει δημιουργηθεί στην ΑΕΚ μετά το ματς με την Κραϊόβα και την κάκιστη εικόνα της ομάδας, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, η οποία προκάλεσε την αντίδραση ακόμα και του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Βέβαια, το θέμα δεν ήταν μόνο η εμφάνιση της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και όσα προέκυψαν για το κλίμα στα αποδυτήρια, μετά και την αντίδραση του Μάρκο Λιβάγια τη στιγμή της αλλαγής του, όταν και έφυγε κατευθείαν για τα αποδυτήρια... μουρμουρίζοντας και χωρίς να δώσει το χέρι στον Μιγκέλ Καρντόσο.

Ο Πορτογάλος κόουτς με τη λήξη της αναμέτρησης κόντρα στους Ρουμάνους παραδέχθηκε πως υπάρχει θέμα στο εσωτερικό της ομάδας και ζήτησε να υπάρχει ενότητα στα αποδυτήρια, τα οποία σύμφωνα με πολλά ρεπορτάζ... μυρίζουν μπαρούτι!

Ο νέος προπονητής της Ένωσης αν και βρίσκεται ούτε δύο μήνες στην Ελλάδα, ήδη φαίνεται πως έχει πρόβλημα με αρκετούς παίκτες του, οι οποίοι τον αντιμετωπίζουν με δυσπιστία τόσο λόγω των μεταγραφών που έχει ζητήσει κι έχει κάνει όσο και των αγωνιστικών αποφάσεων που έχει πάρει μέχρι τώρα.

Πολλοί ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου θεωρούν πως ο Καρντόσο... μεροληπτεί υπέρ των συμπατριωτών του και δεν θεωρούν πως είναι τυχαίο πως μέσα στην ομάδα μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα στήθηκε μία πορτογαλική παροικία. Θυμίζουμε, πως εκτός του προπονητή, Πορτογάλοι είναι οι τέσσερις βοηθοί του Νούνο Μπαπτίστα, Ντανιέλ Κορέια, Αντόνιο Καλάντο και Φρανσίσκο Κόστα, οι τέσσερις νέοι ποδοσφαιριστές που προστέθηκαν στο ρόστερ της ομάδας Ζεράλντες, Σιμάο, Ολιβέιρα και Παουλίνιο και οι δύο που προϋπήρχαν, Σιμόες και Λόπες, σύνολο 11 στον αριθμό.

Γι’ αυτό εδώ και καιρό «ψιθυρίζεται» πως υπάρχουν... διαφορετικές τάσεις μέσα στα αποδυτήρια, κάτι το οποίο πρέπει να προσέξει πάρα πολύ ο νέος κόουτς της Έωνσης, αν και μέχρι στιγμής δεν έχει ασχοληθεί σοβαρά με το συγκεκριμένο γεγονός. Άλλωστε, ακόμα και μετά το ματς με την Κραϊόβα που έγινε χαμός, υπήρξε ένα περιστατικό στο ΟΑΚΑ που σχολιάστηκε από πολλούς αρνητικά.

Συγκεκριμένα, αρκετή ώρα μετά το φινάλε της αναμέτρησης κι ενώ όλοι είχαν αποχωρήσει, έφυγαν όλοι μαζί από το γήπεδο οι Πορτογάλοι της ομάδας, κίνηση που δεν άρεσε και προκάλεσε νέες συζητήσεις και αντιδράσεις. Καμιά φορά, ακόμα και τα μικρά πράγματα χρειάζονται προσοχή σε μία ομάδα, ώστε να διατηρηθεί το καλό κλίμα στο εσωτερικό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα "οβίδα" - Ποιος Καρντόσο; Με τον Ζεράλδες τα πήρε ο Λιβάγια - Βρέθηκαν στο ίδιο δωμάτιο και...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags