Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τρομερή εμφάνιση Ζαχίντ με Ξάνθη - Δικαιώνει τον Δώνη για την επιλογή του
| 2019-08-17 22:24:00

Ό,τι έλειπε από τον ΠΑΟ: Αυτός ο παίκτης θα κάνει τη διαφορά - Τρελή ποιότητα, είναι μαέστρος

του Νίκου Στεργίου
Ό,τι έλειπε από τον ΠΑΟ: Αυτός ο παίκτης θα κάνει τη διαφορά - Τρελή ποιότητα, είναι μαέστρος

Δικαίωση Δώνη, του δίνει τα... κλειδιά. Δεν υπάρχει άλλος!

Παναθηναϊκός: Ήταν από τους παίκτες που ο Νίκος Νταμπίζας πάλεψε πολύ προκειμένου να καταφέρει να τον φέρει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, καθώς ήταν η κορυφαία επιλογή του Γιώργου Δώνη για τη μεσαία γραμμή.

Ο λόγος για τον Γκαγιάς Ζαχίντ, ο οποίος ήταν από τους κορυφαίους του Παναθηναϊκού στη φιλική νίκη (3-0) πριν την έναρξη του πρωταθλήματος απέναντι στην Ξάνθη.

Ο Νορβηγός άσος δεν έπιασε τη σούπερ απόδοση, ωστόσο απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι είναι ένας πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής, ο οποίος μπορεί να κάνει τη διαφορά στη μεσαία γραμμή, όχι τόσο στο ανασταλτικό κομμάτι, αλλά και στο δημιουργικό.

Ο 24χρονος μέσος διαθέτει εξαιρετική τεχνική, βλέπει γήπεδο, μοιράζει πολύ όμορφα την μπάλα, ενώ απειλεί κιόλας, καθώς έχει το ελεύθερο από τον προπονητή του να ανεβαίνει ψηλά και να πατάει περιοχή.



Όπως έκανε, μάλιστα, κάποια στιγμή στο πρώτο ημίχρονο (28'), όταν με μία μαγική κίνηση απέφυγε δύο αμυντικούς εντός περιοχής και λίγο έλειψε να σκοράρει ένα πολύ εντυπωσιακό τέρμα.

Σε γενικές γραμμές, ο Γκαγιάς Ζαχίντ δείχνει να έχει όλα αυτά τα στοιχεία που έλειπαν πέρυσι από τον Παναθηναϊκό. Ενός παίκτη, δηλαδή, που θα πάρει την μπάλα στα κρίσιμα για να οργανώσει σωστά, να βγάλει την κάθετη πάσα (όπως στο 3-0 του Μακέντα), να κάνει το κάτι παραπάνω με τη φοβερή του τεχνική κατάρτιση.

Δεν αποκλείεται δε, με βάση τα όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής από τον Νορβηγό, να εξελιχθεί σε ηγέτη του "τριφυλλιού", μιας και ο Γιώργος Δώνης φαίνεται να τον εμπιστεύεται με κλειστά μάτια και να θέλει να του δώσει το ρόλο του αρχηγού στη μεσαία γραμμή, εκεί που δεν υπάρχει άλλος παίκτης με παρόμοια χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θα τους "κουφάνει" όλους ο Νταμπίζας - "Αρπάζει" τον Έλληνα που ήθελαν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags