Facebook Pixel Ολυμπιακός: Φτάσαμε στα μέσα Αυγούστου και ο Ματέο Γκαρσία εξακολουθεί να αποτελεί καθημερινή αναφορά
| 2019-08-18 11:45:00

Γι' αυτό ο Μαρινάκης τρελαίνεται για Γκαρσία - "Βλέπει" εκατομμύρια, τον... φέρνει ο Φορτούνης!

του Παναγιώτη Νικολάου
Γι' αυτό ο Μαρινάκης τρελαίνεται για Γκαρσία - "Βλέπει" εκατομμύρια, τον... φέρνει ο Φορτούνης!

Πού... πάει ο Βαλμπουενά και τι θα γίνει με τον Λάζαρο;

Ολυμπιακός: Φτάσαμε στα μέσα Αυγούστου και ο Ματέο Γκαρσία εξακολουθεί να αποτελεί καθημερινή αναφορά στα μεταγραφικά ρεπορτάζ. Το μέλλον του δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, με Ολυμπιακό και Ερυθρό Αστέρα να ερίζουν για την απόκτησή του από τη Λας Πάλμας.

Παρά το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του Αργεντινού μεσοεπιθετικού, που έδειξε τις ικανότητές του με τη φανέλα του Άρη την περσινή σεζόν, πολλοί εκφράζουν την απορία του γιατί ο Ολυμπιακός τον έχει βάλει στο στόχαστρο από τη στιγμή που το ρόστερ του είναι γεμάτο εξτρέμ.

Ο προφανής λόγος που οι Πειραιώτες θέλουν τον Γκαρσία έχει να κάνει με την προοπτική της εξέλιξης και της μεταπωλητικής αξίας του παίκτη. Μην ξεχνάμε ότι ο Αργεντινός θεωρείται σπουδαίο ταλέντο, αφού είναι μόλις 22 ετών, κι όμως την πέρυσι πρωταγωνίστησε σε μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας, τον Άρη.

Ωστόσο, ο Ολυμπιακός δεν υπολογίζει στο νεαρό άσο μόνο για το μέλλον, αλλά και για το παρόν. Μπορεί το ρόστερ να διαθέτει πληθώρα εξτρέμ, όμως ο τραυματισμός του Κώστα Φορτούνη άλλαξε τα δεδομένα. Κι αυτό γιατί ο Πέδρο Μαρτίνς πρέπει να καλύψει το κενό στον άξονα και υπολογίζει για τη θέση του "δεκαριού" δύο παίκτες που αποκτήθηκαν εξ΄αρχής ως ακραίοι, τον Ματιέ Βαλμπουενά και τον Φελίπε Μπρούνο.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως παραμένει ερωτηματικό η κατάσταση δύο εκ των εξτρέμ του Ολυμπιακού. Τόσο ο Χιλάλ Σουντανί όσο και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (που βρίσκεται κοντά στην επάνοδο μετά από ρήξη χιαστών) έχουν μείνει πολύ καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης. Από τη στιγμή που κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί το αν και πότε θα επανέλθουν στα παλιά στάνταρ απόδοσης, ο Μαρτίνς θα ήθελε να έχει μια ακόμα λύση στα "φτερά". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ούτε ο Ολυμπιακός! Αυτόν πουλάει ο Τίγρης με τρομερά λεφτά - Θα μείνουν "κάγκελο" οι ΑΕΚτζήδες

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags