Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Oι άνθρωποι του συλλόγου κλείνουν με προσεκτικές κινήσεις και χωρίς βιασύνη το ρόστερ
| 2019-08-18 13:35:00

Νέος Μπεργκ στον ΠΑΟ - Δεν είναι ο Μακέντα - Άλλος έχει "φτιάξει" τον Δώνη - Θα κάνει "παπάδες"

του Νίκου Στεργίου
Νέος Μπεργκ στον ΠΑΟ - Δεν είναι ο Μακέντα - Άλλος έχει "φτιάξει" τον Δώνη - Θα κάνει "παπάδες"

Τρομερή παρουσία, έτοιμος για το... μπαμ. Σου πάει το μυαλό;

Παναθηναϊκός: Κινούμενοι με μεθοδικότητα, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού κλείνουν με προσεκτικές κινήσεις και χωρίς βιασύνη το ρόστερ του Τριφυλλιού για τη νέα σεζόν.

Από τη στιγμή που το μπάτζετ δεν είναι μεγάλο, οι Πράσινοι κινήθηκαν και φέτος με γνώμονα την απόκτηση παικτών που αποτελούν "στοιχήματα".

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό του Γιοάν Μολό, που μπορεί να πει κανείς πως αποτελεί μια περίπτωση αντίστοιχη του Μάρκους Μπεργκ.

Όπως ο Σουηδός ήρθε στον Παναθηναϊκό το 2013 με στόχο να "αναγεννήσει" την καριέρα του, έτσι και ο Γάλλος με το "βαρύ" βιογραφικό ελπίζει να βρει τα πατήματά του στο Τριφύλλι.

Μάλιστα, άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στο εσωτερικό του Παναθηναϊκού, λένε τα καλύτερα για τη μέχρι τώρα παρουσία του Μολό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την πρώτη μέρα που φόρεσε την πράσινη φανέλα ο Γάλλος δείχνει ορεξάτος και έτοιμος για δουλειά, όντας αποφασισμένος να κάνει ό,τι μπορεί για να επιστρέψει στο επίπεδο που βρισκόταν παλαιότερα. Δείγμα ιδιαιτέρως ενθαρρυντικό, καθώς όταν ένας παίκτης της -αδιαμφισβήτητης- αξίας του Μολό συνδυάζει την κλάση του με φιλοδοξία και κίνητρο για σκληρή δουλειά, τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να φανούν στο γήπεδο.

Η πρόοδος που έχει κάνει, άλλωστε, φάνηκε και στο δυνατό φιλικό με την Μπεσίκτας, όταν μπήκε αλλαγή και έκανε αισθητή την παρουσία του. Αν και δεν είναι ακόμα έτοιμος, ο έμπειρος εξτρέμ πήρε πολλές πρωτοβουλίες και ταλαιπώρησε την αντίπαλη άμυνα. Δεν του βγήκαν όλα όσα δοκίμασε, αλλά άφησε υποσχέσεις για τη συνέχεια, όταν θα φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης και "χημείας" με τους συμπαίκτες του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε "ρουκέτα"! Φεύγει από τον ΠΑΟ top Έλληνας άσος - Τον "έφαγε" ο Δώνης - Ραγδαίες εξελίξεις

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags