Facebook Pixel Ολυμπιακός: Απανωτά "μπαμ" από Μαρινάκη - Σκάνε μεταγραφάρες σε χρόνο ρεκόρ
| 2019-08-19 11:30:00

Απανωτά "μπαμ" Μαρινάκη - Σκάνε μεταγραφάρες σε χρόνο ρεκόρ - Πάνω από 5 εκατ. για την "καψούρα"

του Παναγιώτη Νικολάου
Απανωτά "μπαμ" Μαρινάκη - Σκάνε μεταγραφάρες σε χρόνο ρεκόρ - Πάνω από 5 εκατ. για την "καψούρα"

Μαζεμένα "χτυπήματα" στον Ολυμπιακό. Τι αποφάσισε το αφεντικό.

Ολυμπιακός: Ο Ιταλοαργεντινός Στέφαν Μάουρι, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Μίλαν και ο Βραζιλιάνος μέσος της Μονακό, Γκαμπριέλ Μποσίλια, ο οποίος άναψε φωτιές κάνοντας like σε φωτογραφία με το σήμα του Ολυμπιακού, είναι τα ονόματα των κεντρικών μέσων που σήμερα μονοπωλούν τα δημοσιεύματα για την αναζήτηση των "ερυθρόλευκων".

Από την περασμένη εβδομάδα, το sportdog, είχε μεταφέρει και προϊδεάσει πως ο Ολυμπιακός όχι μόνο δεν θα έκανε μεταγραφή πριν τη σέντρα του πρώτου ματς με την Κράσνονταρ (με μόνη εξαίρεση ίσως τον Ματέο Γκαρσία), αλλά με δεδομένο πως όποιος και να αποκτηθεί, θα ήταν απίθανο να αγωνιστεί ακόμη και στη ρεβάνς, το πιθανότερο -αν όχι βέβαιο- θα ήταν να γίνει η τελική κίνηση μετά τον επαναληπτικό της Ρωσίας, οπότε και θα απομένουν έξι γεμάτες μέρες για να γίνουν όλες οι απαιτούμενες κινήσεις, προσθήκες και πωλήσεις.

Και ανεξαρτήτως της καθιερωμένης ονοματολογίας, στο ρεπορτάζ του sportdog εξακολουθεί να προκύπτει, ολοένα και ισχυρότερη μάλιστα, η εν λόγω τάση. Πλήρης λοιπόν αφοσίωση στα δύο ματς με την Κράσνονταρ και από εκεί και πέρα, ο χρόνος φτάνει και περισσεύει για να γίνει ό,τι χρειάζεται στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Είπαμε, πως η μόνη εξαίρεση αυτής της πρακτικής και της σκέψης για τον Ολυμπιακό, θα ήταν ο Ματέο Γκαρσία. Ανεξαρτήτως της αισιοδοξίας που καλλιεργήθηκε για... ηρωική αντίσταση του Αργεντινού στην πίεση του Ερυθρού Αστέρα και σφοδρή επιθυμία του για να έρθει στους "ερυθρόλευκους" (κάτι που ισχύει), το γεγονός είναι πως στον Ολυμπιακό κατάλαβαν από τη στιγμή που τον είδαν στο Βελιγράδι, πως το... πουλάκι είχε πετάξει.

Σύμφωνα με τους Σέρβους, ο Αστέρας ανέβασε την προσφορά του στη Λας Πάλμας στα 2,2 εκατ. ευρώ, αύξησε την προσφορά του και στον Γκαρσία στα 2 εκατ. ευρώ συνολικά για τέσσερα χρόνια, αύξησε και την προμήθεια του Αργεντινού ατζέντη και έτσι, με ένα deal που ξεπέρασε τα 5 εκατ. ευρώ (χωρίς να υπολογίζεται η εφορία) έκαμψε τις όποιες αμφιβολίες του Γκαρσία και τον έντυσε στα ερυθρόλευκα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τον "καθάρισε" ο Μαρτίνς! Έλληνας άσος έφυγε από τον Ολυμπιακό, τον "άρπαξε" ο Ατρόμητος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags