Facebook Pixel Ιβάν Σαββίδης - ΠΑΟΚ: Θα γίνει της... κολάσεως στην Τούμπα - "Βόμβες" Σαββίδη στο... παρά ένα και "κοψίματα" Φερέιρα!
| 2019-08-19 22:42:00

Θα γίνει της... κολάσεως στην Τούμπα - "Βόμβες" Σαββίδη στο... παρά ένα και "κοψίματα" Φερέιρα!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Θα γίνει της... κολάσεως στην Τούμπα - "Βόμβες" Σαββίδη στο... παρά ένα και "κοψίματα" Φερέιρα!

"Χαμός" μετά τη Σλόβαν. Ποιοι έρχονται, ποιοι φεύγουν; Εκπλήξεις...

Ιβάν Σαββίδης - ΠΑΟΚ: Ακολουθούν την τάση των ημερών στον ΠΑΟΚ. Η τελευταία μεταγραφή του Δικεφάλου ήταν ο Εσίτι, ενόσω η ομάδα έκανε την προετοιμασία της στην Ολλανδία. Εκτοτε, focus στα προκριματικά και υπομονή. Το ευκταίο δεν προέκυψε στη διπλή μάχη με τον Αγιαξ, η ευκαιρία για μια συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ χάθηκε, πλέον όμως οι νταμπλούχοι εστιάζουν στα ματς με την Σλόβαν Μπρατισλάβας προκειμένου να "κλειδώσουν" ένα σημαντικό έσοδο από τη συμμετοχής τους στους ομίλους του Γιουρόπα (περίπου 8 εκατ. ευρώ) που θα τους επιτρέψει, με μεγαλύτερη ασφάλεια, να κινηθούν στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Η χτεσινή σύσκεψη του Ιβάν Σαββίδη με όλα τα στελέχη της ομάδας (και όχι μόνο) κατέληξε στο συγκεκριμένο συμπέρασμα, επιβεβαιώνοντας αυτό που σας είχε μεταφέρει το sportdog πριν καν τη ρεβάνς του Αμστερνταμ. Στον ΠΑΟΚ θα φροντίσουν, εντός της εβδομάδας, να "κλειδώσουν" τη συμφωνία με το OPEN για τα τηλεοπτικά τους δικαιώματα και έτσι, έχοντας -με το καλό- πάρει και την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα, θα έχουν ουσιαστικά "καθαρίσει" με τον βραχνά του Financial Fair Play.

Οπότε, η δυνατότητα θα υπάρχει για ένα -όπως αναμένεται- έντονο φινάλε στη μεταγραφική περίοδο. Υπενθυμίζουμε πως οι μεταγραφές (και η δήλωση της ευρωπαϊκής λίστας για τα ματς των ομίλων) ολοκληρώνονται στις 2 Σεπτεμβρίου, οπότε ο ΠΑΟΚ θα έχει μετά τη ρεβάνς με τη Σλόβαν τέσσερις μέρες προκειμένου να αποκτήσει έναν δημιουργικότερο των παρόντων του ρόστερ, χαφ, έναν φορ περιοχής και πιθανότατα (δεν έχει αποκλειστεί ακόμη η συγκεκριμένη κίνηση) και έναν αριστερό μπακ.

Ενώ φυσικά, παραμένουν ανοιχτά και τα μέτωπα των παραχωρήσεων. Όχι μόνο τα… γνωστά (Κάτσε, Μιχάι, Λάμπρου), αλλά ίσως να υπάρξουν και αποχωρήσεις εκπλήξεις, που σίγουρα θα εξαρτηθούν από το πώς θα φτάσει -σε επίπεδο προσθηκών- στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου ο ΠΑΟΚ. Ή ακόμη, βάσει των προτάσεων που ίσως κάποιοι ποδοσφαιριστές μπορεί να φέρουν, με φαβορί αυτής της κατηγορίας, τους Πασχαλάκη, Πέλκα (για τον οποίο το mood είναι τελείως διαφορετικό σε σχέση με το αντίστοιχο πέρυσι τέτοια εποχή, όταν ήρθε η πρόταση της Φενέρ και όλος ο οργανισμός έπεσε πάνω στον αρχηγό του ΠΑΟΚ για να τον πείσει να παραμείνει στην Τούμπα…). 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Toυς "πονάει" ο Λουτσέσκου - "Κλέβει" ξένο άσο από την Ελλάδα - Του δίνει "χρυσό" συμβόλαιο

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags