Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Τζακ Ρόντγουελ: Τρελάθηκε ο Νταμπίζας - Με αυτόν "τρυπάει" το ταβάνι
| 2019-08-20 10:10:00

Όλα στη φόρα, τρελάθηκε ο Νταμπίζας - Με αυτόν "τρυπάει" το ταβάνι - Τον άφησε... άφωνο

του Νίκου Στεργίου
Όλα στη φόρα, τρελάθηκε ο Νταμπίζας - Με αυτόν "τρυπάει" το ταβάνι - Τον άφησε... άφωνο

Γιατί δεν "τσουλάει"; Ούτε μία πρόταση. "Απάντησέ μου!".

Παναθηναϊκός: Είναι προφανές πως τα πράγματα μάλλον δεν πάνε και τόσο καλά για την προσπάθεια του "τριφυλλιού" να αποκτήσει τον Τζακ Ρόντγουελ. Μπορεί να φαίνεται άποψη κόντρα στα όσα έχουν γραφτεί τις τελευταίες μέρες ακόμη και κόντρα στο γενικό feeling, εξηγούμαστε όμως.

Αν ισχύουν τα ποσά που έχουν δημοσιευτεί σήμερα και αφορούν την προσφορά του Παναθηναϊκού για τον Άγγλο μέσο, τότε δύο πράγματα σημαίνουν: πρώτον, πως δεδομένα για το επίπεδο της... εμμονής του Νταμπίζα με τη μυστικότητα των επαφών και των διαπραγματεύσεων, δεν θα αρέσει στον "Ντάμπι". Καθόλου. Γιατί να τα διέρρευσε ο ίδιος, δεν υπάρχει περίπτωση.

Κατ' επέκταση και δευτερευόντως, για να διαρρέουν νούμερα, που ο Νταμπίζας δεν θέλει να συμβαίνει για κανέναν λόγο σε οτιδήποτε αφορά πληρωμές, deals και συμβόλαια, είναι προφανές πως κάτι δεν "τσουλάει" στην υπόθεση.

Από εκεί και πέρα, είναι σαφές πως ο Παναθηναϊκός "τρυπάει" το οικονομικό του ταβάνι, προσφέροντας διετές συμβόλαιο έναντι (συνολικά) 640.000 ευρώ για τον 28χρονο μέσο. 

Ποσό που -πάντα αν ισχύει- τον καθιστά ως τον πλέον ακριβοπληρωμένο του ρόστερ και επίσης, που αυξάνεται βάσει (ρεαλιστικών) μπόνους (τα οποία υπενθυμίζουμε τα όσα λέγονταν και γράφονταν στο ξεκίνημα του καλοκαιριού, πως είναι κάτι που ο Νταμπίζας απεχθάνεται και πως θα αφαιρούσε από τα συμβόλαια που θα έκανε στους νέους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, αλλά και στις ανανεώσεις), σε επίπεδα που μπορούν ακόμη και να ξεπεράσουν τις 400.000 ευρώ.

Είμαστε λοιπόν στις 20 Αυγούστου, μπαίνουμε στο τελευταίο δεκαήμερο της μεταγραφικής περιόδου, ο Τζακ Ρόντγουελ είναι ελεύθερος από τον Μάιο, δεν έχει κάνει προετοιμασία (και προφανώς θα χρειαστεί χρόνο προκειμένου να μπει στο γήπεδο), δεν έχει καμία πρόταση από τη Γηραιά Αλβιόνα και υπάρχει μια ομάδα που του προσφέρει ένα συμβόλαιο που δεδομένα, αυτήν τη στιγμή δεν πρόκειται να βρει πουθενά.

Κι όμως, ξεκάθαρα το σκέφτεται, ξεκάθαρα αντιμετωπίζει αυτήν την ομάδα ως την ύστατη επιλογή για τη συνέχεια της καριέρας του. Απολύτως φυσιολογικό συνεπώς να θέσει ο Νταμπίζας -επιτέλους- ένα deadline απάντησης ως την ερχόμενη Παρασκευή (βάσει δημοσιευμάτων) στον Άγγλο μέσο. Και άργησε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έσκασε τώρα: Σενάριο για διεθνή Έλληνα που πάει στο Παγκόσμιο και ΠΑΟ - Τεράστια έκπληξη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags