Facebook Pixel Ολυμπιακός: Απίστευτη παράνοια Μαρινάκη - Ρίχνει τριπλή "ρουκέτα" - Αυτοί έρχονται
| 2019-08-21 13:50:00

Απίστευτη τρέλα Μαρινάκη - Ρίχνει τριπλή "ρουκέτα" - Αυτοί έρχονται - "Άκυρο" σε Τζόρτζεβιτς!

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίστευτη τρέλα Μαρινάκη - Ρίχνει τριπλή "ρουκέτα" - Αυτοί έρχονται - "Άκυρο" σε Τζόρτζεβιτς!

"Χαμός" λόγω Γκαρσία. Στα... κάρβουνα ο Μαρτίνς. Ξεχάστε Ζίβκοβιτς.

Ολυμπιακός: Πολύ έγκαιρα, πιο έγκαιρα από κάθε άλλον, το sportdog είχε ενημερώσει για την πρόθεση των ιθυνόντων των Πειραιωτών να περιμένουν ως και την ολοκλήρωση των καλοκαιρινών προκριματικών προκειμένου να βάλουν τις τελευταίες πινελιές στο ρόστερ της ερχόμενης σεζόν.

Εφόσον τα προκριματικά έφτασαν ως και τα play-off του Τσάμπιονς Λιγκ, τότε, οι "ερυθρόλευκοι" θα περιμένουν μετά και τη ρεβάνς με την Κράσνονταρ προκειμένου να κινηθούν. Μόνη εξαίρεση -κάτι που επίσης είχαμε καταγράψει και άλλωστε φάνηκε και από τις εξελίξεις- ήταν ο Ματέο Γκαρσία, ο οποίος όμως κατέληξε στον Ερυθρό Αστέρα.

Και το γεγονός πως οι "ερυθρόλευκοι" -κατόπιν θερμής εισήγησης του Πέδρο Μαρτίνς- τον ήθελαν, μάλλον έχει προκαλέσει σύγχυση στο πού θα κινηθεί στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου ο Ολυμπιακός και τι παίκτες θα αποκτήσει. 

Δεδομένα, θα πάρει έναν κεντρικό μέσο, πιθανότατα έναν ακόμη επιθετικό (με διαφορετικά χαρακτηριστικά, στιλ παιχνιδιού και σωματότυπο από τους Γκερέρο, Ελ Αραμπί) και ίσως (το τονίζουμε το ίσως, ο Ματέο Γκαρσία θα ήταν απλώς η εξαίρεση, ελέω της σφοδρής επιθυμίας του προπονητή) έναν εξτρέμ.

Τέτοιος είναι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο Σέρβος άσος της Μπενφίκα, ο οποίος λόγω του τεράστιου ανταγωνισμού που υπάρχει στη μεσοεπιθετική γραμμή των Λουζιτανών, παραχωρείται δανεικός και όπως αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα, εξετάζεται από τον Ολυμπιακό. Πέραν του ότι μιλάμε για έναν καθαρό εξτρέμ -και προαναφέραμε τι ισχύει για τη συγκεκριμένη θέση- να επισημάνουμε μία  ακόμη λεπτομέρεια για τον 23χρονο Σέρβο.

Πήγε στην Μπενφίκα έχοντας ως μάνατζερ τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, ο οποίος και του στάθηκε σε μια φοβερή διαμάχη με την πρώην ομάδα του, την Παρτιζάν και τον τρόπο που θα έφευγε από τους "γκρόμπαρι" προκειμένου να ενταχθεί στην Μπενφίκα.

Πλέον, οι σχέσεις του "Τζόλε" με τον Ολυμπιακό, τόσο ύστερα από τη διαχείριση του Γιαννιώτη όσο και από τον τρόπο που αποκτήθηκε από τους "ερυθρόλευκους" ένας (πρώην πλέον) πελάτης του, ο Σιαμπάνης, δεν είναι οι καλύτερες δυνατές. Και σίγουρα, κάτι τέτοια, οι δευτεραθλητές Ελλάδας έχουν αποδείξει στο παρελθόν πως τα μετράνε και τα υπολογίζουν πολύ σε κάθε τους απόφαση, ειδικά μεταγραφική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Διέρρευσε πριν από λίγο - Αυτό είναι το μεγάλο "μπαμ" που παλεύει ο Μαρινάκης - Σούπερ όνομα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags