Facebook Pixel Κώστας Μήτρογλου: Απίθανος Μήτρογλου - Τους "έγραψε" κανονικά - Γι’ αυτό είπε "όχι" - Παίρνει μεταγραφάρα!
| 2019-08-21 18:55:00

Απίθανος Μήτρογλου - Τους "έγραψε" κανονικά - Γι’ αυτό είπε "όχι" - Παίρνει μεταγραφάρα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίθανος Μήτρογλου - Τους "έγραψε" κανονικά - Γι’ αυτό είπε "όχι" - Παίρνει μεταγραφάρα!

Ακόμα τον περιμένουν. Τα γύρισε όλα τούμπα. Τρελό deal.

Κώστας Μήτρογλου: Γράφτηκε για Λέτσε. Για Ναντ. Μέχρι και σήμερα το πρωί, οι Τούρκοι έκαναν λόγο για οριστική συμφωνία της Γαλατασαράι με τα «καναρίνια» για τον δανεισμό του Κώστα Μήτρογλου. Το ενδιαφέρον, ίσχυε. Αλλά αυτό που δεν γνώριζαν ήταν πως ο «Μητρογκόλ» είχε απορρίψει την εν λόγω προοπτική (όσο και της Λέτσε) εδώ και πάνω από δέκα μέρες. Μπορεί και περισσότερο.

Ο λόγος; Ο λόγος ήταν πως στο προσκήνιο υπήρχε η PSV. Η περυσινή δευτεραθλήτρια Ολλανδίας είχε παραχωρήσει τον Λουκ ντε Γιονγκ στη Σεβίλλη και αναζητούσε έναν φουνταριστό προκειμένου να τον αντικαταστήσει. Η προοπτική του διεθνή Ελληνα ελκυστική, αφού αφενός ανταποκρίνεται στο προφίλ που ο Μαρκ φαν Μπόμελ ήθελε για τον επιθετικό περιοχής που αναζητούσε, αφετέρου (σχετικά) οικονομική.


Από την στιγμή μάλιστα που βρέθηκε τρόπος καταβολής των χρημάτων που προβλέπονται στο συμβόλαιο του Μήτρογλου με τη Γαλατά (2,8 εκατ. ευρώ) και εφόσον βρέθηκε κοινός τόπος και με τη Μαρσέιγ, η οποία διατηρεί τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή, έχοντας «κλειδώσει» τον δανεισμό του στα «λιοντάρια» ως το καλοκαίρι του 2020, τότε ο δρόμος άνοιξε. 

Πολύ περίπλοκο deal (τα συνηθίζει άλλωστε αυτά ο Μήτρογλου), αναμένεται να επικυρωθεί τις αμέσως επόμενες ώρες, με τον Ελληνα επιθετικό να πετάει για την Ολλανδία, όπου και αναμένεται να υποβληθεί στις ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, στο οποίο πάντως δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη αν προβλέπεται option αγοράς του από την PSV.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια έκπληξη Μαρτίνς πριν την Κράσνονταρ - "Σκίζει" όλα τα ρεπορτάζ, κίνηση που αλλάζει τα πάντα

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags